Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Lisboa-Oporto - TAP Express fly mellem Lissabon og Porto

I november sidste år gennemførte David Neeleman og Humberto Pedrosa formelt deres køb af TAP Portugal.

De to nye ejere har den vision, at TAP skal kunne konkurrere med flyselskaber som Easyjet og Ryanair.

Udover at ville konkurrere på pris, er det også forretningsmændenes plan at forny TAPs flåde fuldstændigt, hvilket betyder indkøb af omtrent 50 nye fly - med indfasning fra år 2018.

Læs mere om TAP salget i november

Første skridt er taget i forhold til at udfordre Easyjet og Ryanair; TAP har lanceret en re-branding af Portugalia (PGA).

Portugalia er et portugisisk flyselskab ejet af TAP, som har både internationale og indenrigsruter.

Re-brandingen sker i form af navneændring, prisnedsættelser samt udskiftning af flåden.

Lanceringen sker officielt d. 27. marts 2016 og hen mod juli kommer flåden til at bestå af 17 nye flyvemaskiner; 8 maskiner af typen ATR 72 og 9 andre af typen Embraer 190.

TAP Express lancering 

Selskabet skifter navn fra Portugalia til TAP Express og fra marts vil de sælge rejser mellem Lissabon og Porto til priser fra €39. Foruden en prisnedsættelse, vil ruten mellem de to portugisiske byer også se en stigning i afgange; intet mindre end 16 daglige afgange kommer til at finde sted; det er planen, at afgangene finder sted en gang i timen.

Afgange TAP Express
Selvom antallet af afgange mellem Porto og Lissabon kommer til at stige, har TAP planer om at holde fast i deres afgange fra Porto til Newark, São Paulo og Rio de Janeiro.

Direktør for TAP, Fernando Pinto, har udtalt at TAP har analyseret deres netværk meget grundigt, hvilket resulterer i mindre ændringer, herunder suspension af få urentable ruter. Det er dog ikke specificeret, hvilke ruter dette vedrører, men formålet med denne strategi er at gøre selskabet mere konkurrencedygtigt samt øge effektiviteten.

Indtil nu har Portugalia haft ruter til lande som Algeriet, Marokko, Belgien, Holland, Italien, Frankrig, Luxembourg, Spanien og Storbritannien samt tre destinationer i Portugal.

Danmark - Portugal flyruter
Er der udsigt til en smuttur fra Danmark til Lissabon? TAP Portugal har ruter til den portugisiske hovedstad fra fire lufthavne i Danmark; Aalborg, Aarhus, Billund og København. Dog er det kun afgangen mellem København og Lissabon, der er en direkte afgang. Man kan dog stadig booke de andre rejser gennem TAP, men der vil være mellemlandinger på disse flyvninger.

Typisk er det billigst med udrejse fra Kastrup Lufthavn - i skrivende stund koster en returbillet fra København omkring €250 - hvilket svarer til cirka 1800 danske kroner.

Fra Billund kan man komme afsted for omtrent 2.200 danske kroner tur/retur og fra både Aalborg og Aarhus er prisen knap 250 kroner højere end i Billund; altså ligger prisen på ca. 2.450 kroner fra disse to jyske lufthavne.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer