Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Danske Christina arbejder på Cliff Richards vingård i Algarve

Algarvekysten har haft en plads i Christina Larsens hjerte, siden hun satte sine fødder på portugisisk jord som helt ung.

Allerede på sin første ferie til Portugal i 1994 fik hun følelsen af at være kommet hjem. 

I dag er Christina Larsen bosat på Algarve med portugisisk mand og barn og arbejder på poplegenden Sir Cliff Richards vingård.

Cliff Richards vingård hedder Adega do Cantor og er ejet af Sir Cliff Richard.

Den ligger i Guia nord for Albufeira på Algarvekysten. Adega do Cantor ligger ikke langt ude på landet i eventyrlige og naturrige omgivelser, som man ellers skulle tro.

I stedet ligger Adega do Cantor lige op ad det store shoppingcenter The Algarve Shopping Centre udenfor den berømte ferieby Albufeira.

Christina Larsen vingård
Christina Larsen, Algarve.

Læs mere om Cliff Richards vingård.

Adega do Cantor drives af Nigel Birch og Cliff Richard.

Christina Larsen får job i Algarve
Efter sin hf-eksamen fik hun job hos Aarhus Charter, hvor hun tilbragte en hel sæson i Algarve. Herefter flyttede hun til Danmark og kom i voksenlære som receptionist på Hotel Skanderborghus. Men hun vendte tilbage til Algarve hver sommer, hvor hun arbejdede i et kompleks med hotellejligheder.

I 2003 rejste Christina Larsen igen til Algarve for at arbejde, men denne afslutning blev anderledes. Her blev hun tilbudt job af en dansker, som startede Algarve afdelingen af HTH Køkkenforum - hvor hun slog til. Dog var hun jævnligt i Danmark for at tage kurser hos HTH.

Det var også her forholdet til Filipe startede. Han er medejer af en strand i Albufeira, hvor han blandt andet står for udlejning af solsenge. Endvidere er han far til datteren Camila, som er 7 år.

Læs om Brødrene Olsens ophold på Adega do Cantor.

Christina Larsens arbejdsopgaver på Cliff Richards vingård
Krisen i Portugal og de sydeuropæiske lande resulterede i økonomisk krise for forretningsverdenen - inklusiv køkkenbranchen.

Christina Larsen blev tilbudt job hos Adega do Cantor, hvor hun blev spurgt, om hun ville assistere i tre måneder, hvilket Christina Larsen ikke takkede nej til.

Adega do Cantor var velbesøgt blandt danskere og Christina Larsen begyndte at foretage rundvisninger for danskere, som aflagde vingården visit.

I dag står hun stadig for stedets guidede ture for danske turister og ekspederer i Adega do Cantor butik. Foruden jobbet på vingården har Christina Larsen et bijob hos Kulturrejer Europa, hvor hun henter grupperejsende i lufthavnen og transporterer dem til hotellerne.

Christina Larsen fortæller, at Sir Cliff besøger stedet hver sommer, hvor han er ligetil, nede på jorden og sørger for at give ansatte en følelse af, at han er interesseret i, hvordan man har det og hvad man foretager sig.

Cliff Richard og Nigel Birchs drøm om vingård
Nigel Birch og Cliff Richards mødtes på en restaurant i Albufeira. Cliff Richard havde en vingård, men spurgte Nigel Birch om, han ikke var interesseret i at blive nabo og partner, da sangerens egne markeder ikke kunne yde nok til selvstændig produktion.

Nigel Birchs søn Max blev ligeledes en del af virksomheden og i 2004 blev de første flasker produceret. Max er ikke længere en del af foretagenet. I dag produceres der hvert år 150.000-250.000 flasker rød, hvid og rosé, som primært eksporteres til Danmark og England.

På trods af Cliff Richards berømmelse sælges sangene ikke i receptionen. Nigel Birch og Cliff Richard ønsker at drive en seriøs vingård, som har arbejdet hårdt på at skabe nogle velsmagende, konkurrencedygtige produkter.Kommentarer

 

Lis Jensen siger:

I forlængelse af Christinas  bemærkning om at Cliff Richard er på vingården hver sommer,så giver han autografer på vinen den 23/8-16 se Facebooksiden  Adega do cantor

hvis der er nogle fans i Algarve den dag

29 January 2016 1:27 PM