Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Bedste hostels 2016 er blevet kåret

2016 Hoscars er blevet afholdt - begivenheden svarer til Oscar nomineringen; blot for hoteller.

Kategorierne hedder små hostels, medium hostels, store hostels og ekstra store hostels.

Desuden er der også bedste hostels efter kontinent, land og mest populære hostels.

For at konkurrere i kategorien ’små hostels’ må der maks. være 75 senge.

’Medium hostels’ har mellem 76 og 150 sengepladser, ’store hostels’ har 151-350 senge, hvor ekstra store hostels har mere end 350 sengepladser.

Kåringen sker således, at der findes de 10 bedste hoteller i hver kategori - disse rangeres så fra 1. til 10. pladsen.

Hostel Lisbon 

Portugal har haft 11 hoteller nomineret i kategorierne små hostels, medium hostels og store hostels.

Det er blevet til 9 sejre for Portugal; altså var der kun to af de nominerede hoteller, der ikke vandt plads på top 10 listen.

I kategorien små hostels havde Portugal 4 nomineringer, men løb afsted med to sejre; begge hoteller ligger i Lissabon og hedder Yes! Porto Hostel og Gallery Hostel Porto. De fik henholdsvis en 8. og 10. plads på listen.

We Love F. Tourists og Travellers House, begge beliggende I Lissabon, opnåede desværre ikke en plads på top 10 over bedste små hostels.

Travellers House Lisboa har ellers tidligere vundet prisen for at være verdens bedste hostel hele tre gange i 2009, 2010 og senest i 2011. Læs mere om Travellers House Lisboa.

På listen over bedste medium hostels dominerer Portugal virkelig; med 6 hostels ud af 10 var Portugal den store vinder. På førstepladsen ligger Home Lisbon Hostel. Andenpladsen gik til Goodmorning Lisbon Hostel. Yes! Lisbon Hostel løb med fjerdepladsen på den prestigefyldte liste. 5., 6., og 7. pladsen gik til henholdsvis Lost Inn Lisbon, Lisbon Destination Hostel og Sunset Destination Hostel. Alle beliggende i Lissabon.

En enkelt sejr i kategorien bedste store hostels blev det til for Portugal; Tattva Design Hostel i Porto tog tredjepladsen på denne liste.

Danmark formåede at få en enkelt nominering - som også resulterede i en enkelt sejr; Generator Hostel Copenhagen fik en 9. plads på listen over bedste ekstra store hostels. Desuden vandt dette København hostel også som værende Danmarks bedste hostel.

I Portugal blev Home Lisbon Hostel kåret som landets bedste. Desuden er hostelet også Lissabons mest populære hotel; dette tal beregnes ud fra antal af bookinger blandet med deres gennemsnitlige vurdering. I København løb Copenhagen Downtown Hostel med sejren som det mest populære hostel. I Porto er det mest populære hostel Yes! Porto Hostel.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer