Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Quinta do Lago beholder titel som Portugals bedste golf resort

Quinta do Lago fejrer starten på 2016 med en double!

De kan hoppe ind i 2016 med god samvittighed. Efter at være blevet udnævnt, som det bedste golfresort i Portugal 2015, kan Quinta do Lago prale af titlen 2 år i streg.

Relateret artikler: Golfferie Algarve 

Golfbanen Quinta do Lago blev udnævnt til ’Europes Best Golf Venue’ til World Golf Awards 2014 og 2015. Ikke nok med det, var den berømte familie destination første valg af Today’s Golfer magasins læsere i sin årlige Travel Awards. Desuden var den med i opløbet i ’Best Golf Course in Portugal’ kategorien.

Quinta do Lago har investeret i alle sine faciliteter siden 2009 og brugt omkring €50m for at forbedre oplevelsen for medlemmerne og gæsterne. Investeringerne fortsætter i 2016, hvor der skal laves et sportcenter for alle sportselskere, som skal have mulighed for at prøve kræfter af med mere end 25 forskellige aktiviteter. Endvidere skal der bygges et moderne klubhus, hvor det er rart at opholde sig for alle medlemmer og gæster.

Læs mere: Golfbaner på Algarve 

Golfbanen Quinta do Lagos North Course er blevet redesignet af den amerikanske golfarkitekt Beau Welling og European Ryder Cup vinderen Paul McGinley, således at banen kan tilpasses golfspillere med alle handicaps.

John Dwyer, adm. direktør for Quinta do Lago har udtalt, det altid er godt at modtage en award. Dog er det ekstra specielt, når golfspillere stemmer på resortet, som deres favorit i Portugal to år i træk.

Læs mere: Golfskole og golfrejser i Portugal   

Quinta do Lago resort ligger på Algarvekysten i Almancil, som er cirka 15 minutters kørsel fra Faro Lufthavn. Den eksakte adresse på Quinta do Lago golf resort er: Quinta do Lago, 8135-024 Almancil, Portugal. Der er en behagelig temperatur året år, hvor det hverken er for koldt eller for varmt. Dette er svaret på det perfekte golfvejr!Kommentarer

Endnu ingen kommentarer