Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Ferie for Alle 2016 - køb billet til Herning rejsemesse

Fredag d. 26. februar 2016 slår Herning Messecenter dørene op til den årlige rejsemesse i Herning Ferie for Alle!

Kom og få inspiration til din næste rejse! Der er alt lige fra destinationer i udlandet, danske rejsemål, camping, udeliv til golf!

Der vil være udstillere, som tilbyder rejser til Danmark, USA, Afrika, Asien, Australien, New Zeaand, Europa, Caribien, Sydamerika og Mellemøsten med alle slags rejser: Golfrejser, campingferie, adventure, badeferie mv.

Du kan få glæde af udstillere som Apollo Rejser, Amisol Travel, Detur, Green2Green, Spies, Star Tour, SunCharter, Travel Bird og mange flere. Få en oversigt over udstillere til Feriemessen i Herning

Ferie for Alle byder også på legeland med trampoliner, leg i sandkassen og på springbanen, masser af aktiviteter i golfhallen, in the dark, rejseforedrag og et hav af fede konkurrencer!

Se også: Bravo Tours messetilbud 

Rejseforedrag i lange baner til Herning rejsemesse    
Du kan deltage i en række rejseforedrag. Programmet er spækfyldt med over 100 fantastiske rejseforedrag, som kan åbne dine øjne til nye og spændende rejsemål indenfor forskellige ferie - og rejsetyper!

Der er blandt andet foredrag om Azorerne, Galapagos, Indien, Tibet, Peru og mange andre fantastiske rejsedestinationer. Rejseforedragene på Herning rejsemesse foregår i forskellige foredragslokaler i løbet af messedagene.

Ferie for Alle - in the dark    
Herudover får du mulighed for at opleve Ferie for Alle - in the dark. In the Dark-hallen er mørklagt og indbyder med en hyggelig aftensstemning, hvor udvalgte campister vil bo i hallen under hele messen og synliggøre fordelene ved campingferie.

Foruden campisterne, vil man kunne deltage i en række aktiviteter, der både foregår om sommeren og om vinteren. Man kan besøge et tysk julemarked og tage en tur på kælkebakken samt finde rav, lave snobrød over bål og fange fisk i søen.

Åbningstider og priser Ferie for Alle
Ønsker du at deltage i Ferie for Alle i Herning, kan det være fordelagtigt at kende åbningstiderne og priserne på billetterne. Køber du en billet er denne gyldig én valgfri dag.

Åbningstider Herning Rejemesse 2016:
Fredag d. 26. februar: 10.00-18.00
Lørdag d. 27. februar: 10.00-18.00
Søndag d. 28. februar: 10.00-17.00

Køb billet til Ferie for Alle 2016 - billetter Ferie for Alle 

Se også: Invitationskoder til Ferie for Alle - køb billet til halv pris

Voksen billet

100 kroner

Barn, 5-12 år (børn under 5 år gratis)

10 kroner

Seniorbillet, 60+ (kun gyldig fredag d. 26. februar)

50 kroner

Vintercamping pr. enhed (fredag-søndag)

- Tillæg på 175 kr. ved ankomst torsdag

750 kroner. Prisen stiger til 800 kroner pr. 1. feb. Giver adgang til to voksne og to børn.

Ferie for Alle bliver afholdt i MCH Messecenter Herning på Vardevej 1, 7400 Herning.

Køber du billet online inden 15. februar, er du i øvrigt med i lodtrækningen om en luksus safari rejse for 2 personer til en værdi af 45.400 kroner. Alle billetter som er købt online senest 15. februar 2016, får scannet sin billet ved indgangen og deltager i lodtræktrækningen om denne drømmerejse.

Foruden luksussafarien på Karen Blixen Camp i Kenya, får man en badeferie ved Det Indiske Ocean for to med oven i hatten! Rejsen er sponsoreret af KLM og Africa Tours. Læs mere om drømmerejsen til Kenya.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer