Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Familieferie ved Algarvekysten rigtig god for feriebudgettet – Algarve er Europas billigste sol og strand rejsemål

En kop kaffe, en øl, en cola, solcreme eller en tre-retters menu, er noget man som turist meget hurtigt får brug for, når man endelig er nået frem til destinationen.

De fleste kender fornemmelsen af at skulle finde ud af, hvad prisniveauet er på ferien, når man sidder på den første bar eller cafe og skal have stillet sult og tørst.

Det første menukort man får stukket i hånden, siger ofte meget om feriens forestående udgifter: Hvor meget koster det at være på ferie?

Portugals Algarvekyst er Europas billigste strandferie destination.

Lav-selv prissammenligninger
Britiske Post Office har lavet en fin grafisk side, hvor man kan se, hvad det koster at købe små fornødenheder på rejsemålet, sammenlignet med resten af verden. Post Office har hentet pris-data fra mange destinationer i verden, der i blandt Algarve (som er et ualmindeligt populært rejsemål for briter).

En hurtig sammenligning viser, at en flaske øl på en café eller bar koster små 9 kroner i Algarve regionen, mod ca. 23 kr. i resten af verden. En flaske vand på 1,5 liter købt i supermarked koster henholdsvis 2,65 kr. mod 6,75 kr.

Sammenligningsdestinationerne er en lang række af de mest populære turistmål over hele verden, fra Nice i Sydfrankrig til Auckland i New Zealand over Asien og USA, samt Sunny Beach i Bulgarien til Rio de Janeiro i Brasilien, Costa del Sol i Spanien og altså Algarve distriktet i Sydportugal.

Find Post Office Travel Barometer her.

Algarve er Europas billigste feriemål for strandglade familier

For briterne gør det stærke pund det endnu billigere at være på ferie. Den årlige Post Office Family Holiday Report 2015 afslørede, at en familie på fire stadig kan spise ude på restaurant i Algarve for under 300 kr.

Generelt var der mere for pengene i 2015 end i 2014 og statistikken fortæller, at priserne på de mest anvendte køb for en britisk familie, fra is, cola og solcreme til en tur i vandland, generelt er faldet på 14 europæiske feriemål, herunder Algarve.

Læs også: Algarvekysten satte turisme rekord i 2015 - Faro Lufthavn gennemrenoveres

Læs også: Algarve 2016 rejser - hvem skal du rejse med?Kommentarer

Endnu ingen kommentarer