Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Oplev Portugal på Lissabon rejsemesse - BTL Travel Market 2017

Fra. 15. - 19. marts 2017 indtager ca. 1200 udstillere og ca. 75.000 besøgende de 4 messehaller i FIL, der ligger i Expo-området i Lissabon.

De indledende dage er forbeholdt rejsebranche-folk, mens der fra fredag den 17. kl. 18 er åbent for alle rejse-interesserede besøgende (entré 5 euro).

2016 var rekordår for turismen i Portugal, hvilket nok er årsagen til, at der i 2017 står endnu flere udstillere klar på Lissabon feriemessen.

BTL 2017 - fokus på natur-, kultur-, og gastronomiske oplevelser i Portugal
Dette års rejsemesse sætter i høj grad fokus på de mange naturoplevelser man kan udforske i Portugal. Desuden er der mange udstillere der har fokus på at promovere særlige kultur- og sportsoplevelser (koncerter, udflugter, vandlande, dykning m.v.)

Man finder som altid store pragende stande fra de større hotelkæder i Portugal og i hal 1 er alle større og mindre portugisiske turistområder repræsenteret. I 2017 er der ekstra fokus på Madeira-standen samt byen Viseu.

Alle stande er naturligvis klar med uddeling af rejsebrochurer samt råd og vejledning. Standene er desuden blevet mere interaktive, og flere udstillere forsøger at tiltrække ekstra opmærksomhed ved hjælp af elektroniske hjælpemidler og kunstig intelligens - herunder "robot"-guider man kan "snakke" med samt virtual reality oplevelser med 3D-briller. Som kontrast kan man også opleve broderende kvinder, blomsterbindere samt traditionel sang og dans (særligt på Brasiliens stand).

Mange udstillere har også fokus på gastronomi, og der kan smages på vin og regionale specialiteter. I hal 4 kan man desuden købe mad og kager fra forskellige portugisiske regioner.

Læs evt nærmere her: BTLKommentarer

Endnu ingen kommentarer