Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Musik-festivaller i Portugal

Sommeren er over os og det er musikken også.

Vi har samlet nogle af de bedste musik-festivaller i Portugal, som du kan deltage i eller hvis det er for sent, så kan du i hvert fald sætte kryds i kalenderen nu til næste år.

Portugal er i sig selv fyldt op med spændende events, men hvis du allerede befinder dig i Portugal eller du har planer om at gøre det snart, så kan det altid være interessant og spændende at rejse væk et par dage for at opleve noget sjovt og nyt.

Vi har derfor også samlet et par musik-festivaller eller alternativer til festivaller i nærheden af Portugal.NOS Alive
I juli kan du deltage i NOS Alive i Portugal, hvor du kan se nogle af de bedste bands, der topper hitlisten spille under denne festival, der kombinerer musik og kunst.

Udover musikken kan du nemlig se en udstilling af noget urban art i et specifikt område, hvor de har givet plads til nye kunstnere til at skabe noget kunst ud af genbrugsmaterialer.

Super Bock Super Rock
En anden populær festival i Portugal er Super Bock Super Rock, der også finder sted i juli. Festivalen har tidligere været afholdt i Parque das Nacões i Lisbon, men vender i år tilbage til Meco, Sesimbra (tættere på havet og stranden).

Festivalen er nemlig kendt for at forny sig hvert år og skabe en original oplevelse hver gang.

Du kan forvente dig et mix af både internationale og portugisiske artister.

Nos Primavera Sound
Festivalen er desværre allerede holdt for i år, men du kan sætte kryds i kalenderen til næste år i juni, hvor NOS Primavera Sound hvert år afholdes.

Det er en af Portugals største festivaler, der har et hav af nationale og internationale artister. Det er en af de større festivaler, hvor du både kan se artisterne spille på den store hovedscene eller deltage i de mere intime koncerter på nogle af de mindre scener.

Musikfestivaler og alternativer i nærheden af Portugal

Musikfestivaler i Barcelona
I løbet af sommeren kommer der forskellige større og mindre musikfestivaler i Barcelona. Der vil blandt andet blive afholdt Doctor Music Festival 2019 mellem 11. juli til d. 15. juli, der tilbyder en speciel oplevelse der går udover musikoplevelsen og skriver selv at festivalen også tilbyder en personlig udvikling i løbet af dagene.

Alternativ festival i Barcelona
Hvis du er interesseret i en lidt anderledes festival, så kan du blive inspireret af den mere alternative La Festa Mayor De Gràcia som er en af de største kulturelle begivenheder i Barcelona. Konceptet for festivalen er anderledes, da det handler om at dekorer Gràcia kvarterets gader på den flotteste måde. Du går derfor et smukt og unikt syn i møde, hvis du besøger denne festival, da alle tager det meget seriøst og de forskellige gader har anderledes temaer.

EPT i Barcelona
Et andet interessant event i Barcelona denne sommer er poker festivalen EPT Barcelona som starter den 20. august og løber helt frem til den 1. september. Et oplagt event for dem der er interesseret i poker og udover action ved bordene, så kan du også forvente en masse andre aktiviteter. Der er blandt andet en spillerfest d. 25. august med en mojito-stand, DJ, præmier på højtkant og fri bar.

Pride i Madrid
Du kan i år mellem d. 28 juni og 7 Juli deltage i Pride i Madrid. Det har siden 2017 været en af de største Pride i hele verdenen og programmet indeholder diverse kulturelle indlæg, fredelige demonstrationer og musik. Eventet plejer at bringe over 2 millioner sammen fra diverse lande i hele verdenen og bringer folk i alle aldre sammen.

Musikfestivaler i Madrid
Madrid tilbyder ligeledes et hav a musikfestivaler, hvor der er noget at finde for en hver smag. Hvorvidt om du er til musikken eller oplevelsen i sig selv, så er der en bred vifte af festivaler, du kan besøge. Der er blandt andet Rio Babel Festival mellem d. 4. juli til d. 6. juli, der bringer den spanske musik scene sammen samt mere internationale navne som britiske DJ Fatboy Slim.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer