Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Ideer til din ferie, hvis du ikke kan komme til Portugal

I disse dage er fremtiden meget usikker, særligt hvad angår ferier. Mange rejsebureauer annoncerer ikke med deres rejser, som de plejer at gøre, og derfor kan det meget vel tænkes, at sommerferien i år må afholdes i Danmark. Hvis ikke det er tilfældet, og du alligevel gerne vil rejse ud, så er du nødt til at holde øje med udenrigsministeriets retningslinjer, før du gør det.

På den måde finder du hurtigt ud af, hvilke lande du kan rejse til, og hvilke lande du bør vente med at besøge til en anden gang. Endnu vides det ikke, om det bliver muligt at rejse til Portugal til sommer, og hvis ikke det kan lade sig gøre, så har vi her et par gode råd til, hvad du ellers kan lave.

Tag i sommerhus i Danmark med dine nærmeste
En dansk sommer kan selvfølgelig ikke alt det, en ferie til Portugal kan, men hvis vi er begrænset til at være i Danmark, vil en tur i sommerhus ved Vesterhavet, Dragør eller ved Limfjorden nok stadig være et bedre valg end at blive hjemme.

Husk dog altid at følge den danske regerings retningslinjer. Det blev af statsminister Mette Frederiksen i marts anbefalet danskerne ikke at tage i sommerhus i påsken 2020, men forhåbentlig ændres denne anbefaling snart igen.

Vi har i Danmark mange flotte og luksuriøse sommerhuse, og vi er glade for at leje dem ud til hinanden. Der er masser af flotte seværdigheder i det ganske land, og man kan sagtens tage på en spændende oplevelsestur i Danmark. Hvis tiden skal gå med lidt spænding, kan Betfair måske være behjælpelig med nogle timers god underholdning.

Bliv hjemme og hav kvalitetstid med familien
At blive hjemme i ferien har heldigvis også sin charme. I en hjemme ferie, kan man få set en masse nye ting i lokalområdet, som man normalt ikke ville gøre.

Er der et museum i nærheden, du aldrig har været på?

Har du altid gerne ville forbi det lokale kræmmermarked, eller er der en stor, flot skov i nærheden med masser af dyreliv, du kan kigge nærmere på? Måske er der et vandland i nærheden, ellers kan den lokale strand også nemt være et godt sted at tage hen og få noget kulør.

Husk at regeringens retningslinjer skal følges, når du er uden for hjemmet.

Cykeltur
Danmark er kendt som et af verdens bedste lande at cykle i, og vi har da i Danmark også flere cykler pr. indbygger end noget andet land i verden. Pak en stor madpakke, masser af vand og tag ud og oplev de danske landeveje.

Det hjælper på både humør, konditionen og måske endda på vægten hvis det skulle være ønskværdigt. Eventuelt kan en mindre cykelferie være at foretrække. Et telt, et par soveposer og et par liggeunderlag og hinandens gode selskab er noget de fleste af os kan nyde godt af.

Relateret link: Se aktuel rejsevejledning for Portugal.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer