Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Portugal - Få musikalske oplevelser på Primavera!

Portugal er blevet et af danskernes foretrukne feriemål i de senere år, og der kan udpeges mange årsager til dette.

En er selvfølgelig, at landet er skønt med middelhavsvarme og en kultur, der står meget i modsætning til den danske.

En anden er, at danskerne altid søger nye steder at tage hen mod syd, og steder som Frankrig, Spanien og Italien er måske blevet lidt fortærskede i manges øjne.

Derfor har det været oplagt at se nærmere på Portugal, da landet jo både har en fremragende madkultur, skønne badesteder og et venligt folkefærd.

 

Men en anden ting, man kan foretage sig i Portugal, ud over eventuelt at få sig et slag blackjack på sider som Comeon Casino, mens man er på stranden, er at være kulturel, og her har det især i de senere år været en fornøjelse at være musikfan. Portugiserne er et utroligt musikalsk folkefærd, og det kan man blandt andet direkte aflæse i antallet af musikfestivaller, der har åbnet afdelinger i Portugal.

Primavera NOS Porto
Primavera festivallen kommer oprindeligt fra Spanien, og den har således i mange år kørt med stor succes i Barcelona. Succesen har medført, at der er kommet flere udgaver af den andre steder, og et af dem er altså i Porto, hvor der har været Primavera i efterhånden knap en snes år. Den første udgave i Barcelona fandt sted i 2001, og den portugisiske lillebror har været mulig at besøge siden 2012. Programmet byder især på den lidt alternative musik, og det gælder både inden for rock, elektronisk musik og hiphop.

Udgaven i Porto er lidt mindre end storebror i Barcelona, men byder som oftest på flere af de andre headlinere, og den finder altid sted en uge efter udgaven i den catalanske juvel af en badeby. I 2022 var nogle af de største navne på Primavera NOS Porto velkendte klassikere som de psykedeliske chefer fra australske Tame Impala, deres landsmænd fra Nick Cave and the Bad Seeds, det amerikanske slackerband fra 90erne, Pavement, den herligt kringlede troubadour Beck, samt Blur-forsangeren Damon Albarns festlige sideprojekt fra Gorillaz.

Hvor kan jeg købe billetter til Primavera NOS Porto - og hvor bor jeg?
Primavera NOS Porto er ikke en traditionel musik festival, hvor du kan sove i telt, men nærmere en byfestival. Derfor skal du sørge for at finde indkvartering i selve byen, men med Portos store udvalg af lækre AirBNB lejligheder og et kæmpe sortiment af hoteller i alle prisklasser er det ikke noget problem at finde. Tværtimod vil du kunne glæde dig over at vågne i en seng hver morgen og derfor være frisk til festival. Følg ellers med her på Portugalnyt for at være klar over, hvad der går for sig i Porto!

Du kan købe billetter på festivalens egen hjemmeside, men også via danske forhandlere som ViaGogo. Rigtig god fornøjelse, hvis du vælger at tage afsted, du kommer næppe til at fortryde turen, hvis du elsker god musik!

Så hvornår er Primavera NOS Porto i 2023?
Næste års festival finder sted fra:

  • 7-10. juni 2023


Kommentarer

Endnu ingen kommentarer