Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkFodbold Danmark-Portugal 2014 – Portugals træner Fernando Santos alligevel på bænken – Ronaldo er verdens bedste ifølge danske landsholdspillere

Portugals nye landstræner i fodbold Fernando Santos sidder alligevel på bænken mod Danmark.

Det var ellers meningen, at han skulle afsone første karantænedag af hele otte mod Danmark, men hans karantænedom er nu blevet indberettet til Den Internationale Sportsdomstol (CAS - Court of Arbitration for Sport), der har indvilliget i at tage Santos’ klagesag op. Det betyder, at den dom han fik af FIFA, er suspenderet indtil CAS kommer til en afgørelse.

Se Danmark-Portugal via live streaming - Gratis TV kanal Danmark Portugal stream fodbold

Frankrig var en svær og ikke optimal sparringspartner for Portugal
Stod det til Fernando Santos ville han ikke have valgt en modstander som Frankrig, hvis han selv kunne bestemme træningspartnere. EM værterne i 2016 er blevet indlemmet i Gruppe I og skal spille træningskampe mod alle deltagere i gruppen, når et hold sidder over i en spillerunde. Der er nemlig et hold færre i Danmarks og Portugals pulje, end i de otte andre.

Se også: Danmarks EM Gruppe 2016 - Stilling EM Kval Gruppe I med Danmark og Portugal

Santos mener, at det ville være mere nærliggende at møde en modstander-nation, der passer mere til den kommende modstander, end at være tvunget til at spille mod Frankrig, der giver en helt ubrugbar nuance i træningsmøderne end hvad landsholdet måske lige har brug for her og nu.

Portugal skal ikke møde hold af Frankrigs kaliber i gruppespillet (som Danmark skal mod Portugal), så en modstander der kunne minde mere om, i det her tilfælde Danmark, havde været mere ønskeligt. Men UEFA har altså valgt, at fra og med denne EM-kvalifikation skal værtsnationen ind og spille med, for at give dem en seriøs kamprække, inden de skal stå klar til at tage imod de 23 nationer der har kvalificeret sig, i Paris i sommeren 2016.

Læs også: Euro 2016 Danmark-Portugal EM-kval kamp i Parken tirsdag den 14. oktober 2014

Danmark-Portugal 2014 EM-kval kamp kan være afgørende i det lange løb
Danmark og Portugal mødes i aften til hvad der i sidste ende kan være afgørende for, om de to lande kommer direkte med til EM i Frankrig 2016. Vinder Danmark er der 7 points forskel mellem de to nationer (Portugal vil dog have en kamp i hånden) og en sejr til Portugal, betyder, at de er hurtigt tilbage på sporet, efter det noget forsmædelige nederlag til Albanien i første runde.

Se billedet af et småfrysende portugisisk fodboldlandshold på morgen-gåtur i København på abola.pt

Danske landsholdspillere hylder Cristiano Ronaldo
I en rundspørge blandt 25 danske landsholdspillere, peger 17 (68 procent) af dem på Ronaldo, som verdens bedste fodboldspiller i øjeblikket. Man må bare håbe danskerne ikke lægger sig ned på forhånd.

Din vurdering:Oktoberfest 2014 på Hotel Marriott i Lissabon – øl, fest og hornmusik for alle

Igen i år afholdes der den traditionelle tyske festivitas – Oktoberfest - der som navnet antyder, løber af stablen i oktober måned.

Datoerne for arrangementet er som følger: 15, 16, 17 og 18. oktober fra kl 19-23. Læs mere om Oktoberfest på Hotel Marriott.

Spis alt hvad du kan til Oktoberfest på Lissabon Hotel Marriott
Det luksuriøse Hotel Marriott i Lissabon, har afsat deres Citrus Bar og Restaurant til formålet, og i denne anledning ændres menukortets sammensætning fra det bedste af Portugals og middelhavslandenes køkkener, til i stedet at omfavne den hyggelige og mere jordnære tyske, men festlige kultur i form af øl, mad og schlagermusik.

For € 32 spiser man så meget Schweinshaxe (svinekam) og Falscher Hase (tysk farsbrød) fra den store Bayerske Buffet som man overhovedet kan og skyller efter med tre fadøl, der følger med i prisen.

Bagefter skal der naturligvis danses som det hør og bør sig til en rigtig Oktoberfest. Se de festlige billeder fra tidligere års arrangementer i nedenstående videoklip, der desværre er uden lyd.

Du Burde Købe Dig En Tyrolerhat… 15-18. oktober 2014
Man kan nærmest høre J. Reimars velkendte tekst for sig, men mon ikke det bliver i den tyske udgave, sammen med alle de andre hits, der dominerer schlagermusikken.

Video: trailer for OKTOBEERFEST på Hotel Marriott 2014

Din vurdering:Se Danmark-Portugal landskamp live streaming - Gratis TV kanal Danmark Portugal stream fodbold

Tirsdag den 14. oktober 2014 spiller Danmark-Portugal landskamp i Danmarks tredje kamp i kvalifikationen til EM i Frankrig i 2016.

Danmark spillede forleden EM kval kamp på udebane mod Albanien med resultat 1-1. Imens spillede Portugal venskabskamp mod Frankrig. Frankrig-Portugal endte med resultat 2-1.

Seneste Danmark-Portugal opgør i Parken i 2011 endte med 2-1 sejr til Danmark.

Læs om Portugals trup og gense Ronaldos seneste perlemål i Parken:
Detaljeret optakt til Danmark-Portugal EM Kval kamp.

Se Danmark-Portugal landskamp live stream på internet - med betaling via emkval.dk
På tv vises Danmark Portugal landskamp på TV Kanal 5 med kampstart tidspunkt kl. 20:45 (dansk tid).

Det er imidlertid langt fra alle husstande i Danmark, der kan se Kanal 5, men man kan til gengæld købe adgang til at se Danmark-Portugal via internet-tv kanalen NUTV.dk, der viser live stream Danmark-Portugal via emkval.dk. Det kræver dog at man køber et 30-dages abonnement til NUTV, der koster 99 kroner. (kræver dansk ip adresse).

EM kval kampe live på nutv.dk på internet sker med en Silverlight player (Microsoft Smooth streaming).

Billetter til at se landskampen live i Parken er for længst udsolgt.

Portugals nye landstræner starter ligeledes på tribunen, da han fortsat afsoner karantæne fra sin tid som Grækenlands landstræner under VM i Brasilien.

Se Danmark-Portugal fodbold på RTP1 tv-kanal i Portugal
I Portugal vises EM kval Danmark-Portugal landskamp på hovedkanalen RTP1 og desuden mødes danskere i Portugal for at se kampen live på en restaurant i Caneças lidt nord for Lissabon.

Gratis live stream tv kanal - se Danmark vs Portugal landskamp gratis via internet
Typisk kan man også se kampen via Portugal Denmark free live stream på internet, men da der ved store fodboldkampe er mange samtidige seere, vil gratis live stream oftest være af tvivlsom kvalitet.

På internet kan man se kanal RTP1 - den portugisisk hovedkanal, der svarer til DR i Danmark - via TVTuga gratis live streaming eller RTPPlay.

Se også: Stilling Danmarks EM gruppe - EM kval 2016.

Din vurdering:MBA skoler markedsfører sig i Lissabon - Copenhagen Business School deltager også

AccessMBA er et event hvor MBA-interessede kan møde over 100 MBA skoler fra hele verden.

Deltagelse i AccessMBA Lisboa er gratis.

Den 13. oktober afholdes eventet på SANA Lisboa Hotel i Lissabon, hvor bl.a. Copenhagen Business School deltager.

Der er under AccessMBA eventet mulighed for at afholde individuelle 20-minutter møder med repræsentanter fra de deltagende MBA skoler fra hele verden - herunder f.eks. INSEAD og Henley.

Se listen over de deltagende MBA skoler.

Fra Portugal deltager AESE Business School og The Lisbon MBA.

Under AccessMBA eventet afholdes desuden panel-diskusioner, interaktive konferencer, og der kan fås informationer om legater, ansøgningsprocesser m.v.

AccessMBA har tidligere på året også været afholdt i London, Paris, Brussels, Geneve, Zurich og Rom. 

Din vurdering:Albanien - Danmark live stream tv online - Se landskamp Albanien-Danmark EM Kval fodbold på Kanal 5 eller NUTV

Relateret artikel:
Se Danmark-Portugal landskamp live stream 

Fodboldkampen Albanien - Danmark kan ses live på tv på Kanal 5 i Danmark den 11. oktober kl. 20:45.

Kanal 5 har købt rettighederne til at vise EM Kval kampe på tv.

Det er imidlertid ikke alle der har mulighed for at se Kanal 5 i Danmark, men der er mulighed for at se Danmark-Albanien via live stream istedet.

Live streaming Albanien-Danmark online på internet tv kanalen NUTV
Hvis man ikke har mulighed for at se landskamp på Kanal 5 tv, kan man købe et 30-dages abonnement på NUTV.dk, der også giver adgang til at se alle EM Kval kampe online via emkval.dk. Prisen er 99 kr. for 30 dages abonnement på NUTV.dk og emkval.dk

Visning af EM kval kampe live på nutv.dk på internet sker via Microsoft Smooth streaming med en Silverlight player.

Man kan desværre kun benytte nutv.dk og emkval.dk, hvis man befinder sig i Danmark, Grønland eller Færøerne - eller har adgang via en ip-adresse i Danmark.

Se fodbold Danmark Albanien fra udlandet
Som udlandsdansker er det lidt mere besværligt at se kampen på dansk tv og med dansk kommentator (kræver adgang via dansk ip-adresse), men potentielt kan man istedet se kampen via lokale sportskanaler.

Se Albanien-Danmark på Sport TV2 i Portugal
I Portugal vises EM kval Albanien-Danmark på Sport TV2 og desuden vil den irske bar Hennesys i Lissabon (ved Cais do Sodre) vise kampen på tv.

Live stream - se Danmark - Albanien gratis via internet
Typisk kan man også se kampen via Albania Denmark live stream på internettet, men det er oftest af tvivlsom kvalitet.

Læs mere om Danmarks seneste kamp mod Albanien

Se også: Euro 2016 Danmark-Portugal EM-kval kamp i Parken tirsdag den 14. oktober 2014

Din vurdering:Euro 2016 Danmark-Portugal EM-kval kamp i Parken tirsdag den 14. oktober 2014

Portugals nye træner Fernando Santos havde et par overraskelser i ærmet, da han udtog sin trup til kampene mod Frankrig på lørdag og Danmark tirsdag den 14. oktober 2014.

Se også: Danmarks EM Gruppe 2016 - Stilling EM Kval Gruppe I med Danmark og Portugal

Portugal udskifter i truppen til EM-kval kampen mod Danmark
Nye i den portugisiske trup er Ivo Pinto fra Dinamo Zagreb, João Mario fra Sporting Lissabon og José Fonte fra Southampton.

Desuden er tre spillere vendt tilbage i truppen: Danny, Ricardo Carvalho og Tiago, der var kommet i bad standing hos den foregående landstræner Paulo Bento.

Sidst, men ikke mindst er Cristiano Ronaldo tilbage efter en skade havde holdt ham ude af kampen mod Albanien.

Nyt blod på holdet skal rejse fodboldnationen igen – Euro 2016
Træner Santos fortalte på en pressekonference i sidste uge, at ‘vi kommer til at se et hold med et vinderinstinkt, der vil glæde hele Portugal’. Santos er kendt for at være en taktiker og håbet er, at han kan genoplive det lidt stagnerende portugisiske mandskab.

Læs også: Portugals nye landstræner har stadig 8 spilledages karantæne

Det forventes, at kun Cristiano Ronaldo kan være sikker på en startplads og at alle andre skal slås om de sidst pladser i Santos’ forsøg på at komme godt i gang med jobbet og vinde fra start. Spillerne skal helt sikkert imponere med det samme, for at være sikker på at være med i start-elveren mod Danmark.

Portugal spiller 11. oktober en venskabs-/ træningskamp mod Frankrig og altså 14. oktober i Parken mod Danmark. Kick-off kl. 20.45 dansk tid.

Danmark skal ikke undervurdere Albanien – EM kvalifikationsgruppe I
Danmark skal en tur til Albanien og spille en kvalifikationskamp mod en, på papiret, overkommelig modstander, inden mødet med Cristiano Ronaldo og Co. Umiddelbart synes tre point sikre, men det mente Paulo Bento måske også, da han, i det der skulle vise sig at være hans sidste landskamp i spidsen for Portugals landshold, tabte på hjemmebane med 0-1, uden anfører Ronaldo på holdet.

Danmark er også ramt af afbud fra anføreren mod Albanien, da Daniel Agger er blevet hjemme med rygproblemer. Det forventes at Agger er med mod Portugal.

Kom og se fodbold med andre danskere i Portugal - se kampen Danmark-Portugal 14. oktober 2014

Danmarks og Portugals trupper til de to kommende kampe:

Danmarks trup mod Albanien og Portugal

EM Kval Gruppe I

Portugals trup mod Frankrig og Danmark

Euro 2016

Kasper Schmeichel (Leicester)

Stephan Andersen (FC København)

Jesper Hansen (Evian)

Peter Ankersen (RB Salzburg)

Simon Kjær (Lille)

Daniel Agger (Brøndby)

Andreas Bjelland (Twente)

Kian Hansen (Nantes)

Nicolai Boilesen (Ajax)

Simon Poulsen (AZ)

Pierre Emile Højbjerg (Bayern München)

William Kvist (Wigan)

Christian Eriksen (Tottenham)

Jakob Poulsen (FC Midtjylland)

Lasse Schøne (Ajax)

Thomas Kahlenberg (Brøndby)

Uffe Bech (FC Nordsjælland)

Michael Krohn-Dehli (Celta Vigo)

Nicklas Bendtner (Wolfsburg)

Lasse Vibe (IFK Göteborg)

Yussuf Poulsen (RB Leipzig)

Martin Braithwaite (Toulouse)

Anthony Lopes (Lyon)

Rui Patricio (Sporting Lissabon)

Beto (Sevilla)

Bruno Alves (Fenerbahce)

Fabio Coentrao (Real Madrid)

Pepe (Real Madrid)

Antunes (Malaga)

Ricardo Carvalho (Monaco)

Ivo Pinto (Dinamo Zagreb)

Cedric (Sporting Lissabon)

Eliseu (Benfica)

Jose Fonte (Southampton)

Adrien Silva (Sporting Lissabon)

Andre Gomes (Valencia)

Joao Moutinho (Monaco)

William Carvalho (Sporting Lissabon)

João Mario (Sporting Lissabon)

Tiago (Atletico Madrid)

Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Vieirinha (Wolfsburg)

Eder (Braga)

Nani (Sporting Lissabon)

Ricardo Quaresma (Porto)

Danny (Zenit).

Ældre mand det svage led
36 årige tilbagevendte Ricardo Carvalho, der nu spiller i Monaco, men har haft store tider i både Chelsea og Real Madrid, kan blive manden der skal udfordres, hvis han vel at mærke starter inde i forsvaret mod Danmark. Portugal ligger rigtig skidt i svinget, hvis ikke de får fuldt udbytte mod Danmark. Omvendt ligger Danmark helt i top, såfremt kampene mod Albanien og Portugal ender med sejre.

Der er ualmindeligt meget på spil for begge mandskaber på tirsdag. Et bud kunne være, at nationerne deler point og er tilfredse med det udfald.

Gense Ronaldos perlemål sidst Portugal mødte Danmark i Parken
Sidst Portugal besøgte Danmark i Parken var 11. oktober 2011 og det endte med en sejr til hjemmeholdet på 2-1. Målscorere for Danmark: Michael Krohn Dehli og Nicklas Bendtner. Men de fleste husker naturligvis bedst Cristianos drømmemål direkte på frispark. Hvis ikke du husker det, kan det genopleves sammen med mange andre højdepunkter i et syv minutters sammendrag nedenfor.

Din vurdering:Hvorfor er Golden Visa ordningen i Portugal så attraktiv og hvem benytter sig af den?

På grund af de sidste mange års økonomiske krise, der blandt andet har ramt boligmarkedet og bygge og anlægsindustrien meget hårdt, har Portugals regering indført ordningen ’Golden Visa’, der tillader ikke-EU borgere at lave finansielle investeringer i Portugal, for til gengæld at kunne opnå opholdstilladelse og almindelige rettigheder uden om det normale system.

1360 visa er udstedt siden starten i oktober 2012 og Kina tegner sig for 81 procent. Det anslås, at antallet af kinesere allerede bosiddende i Portugal ligger på 20.000 og at de primært ernærer sig i restaurantionsbranchen eller som ejer af en af de mange lavprisbutikker, der specialiserer sig i salg af nonfoodvarer, importeret fra Kina.

Ny generation med penge på vej fra Kina
En ny og mere velhavende generation af kinesere er på vej til Portugal. Den nye generation af kinesiske tilflyttere kigger på tøj og mulig bopæl eller kontor i området på eller omkring Avenida da Liberdade i Lissabon.

Ifølge Paulo Portas, Portugals vicestatsminister og arkitekten bag landets Golden Visa ordning, er ejendomsmarkedet, der tidligere var helt lammet af recession, blevet genoplivet.

I de to år Golden Visa ordningen har eksisteret, er der genereret næsten 900 mio. euro i investeringer udefra og tallet forventes at nå 2 mia. euro ved udgangen af 2015.

Antallet af millionærer i Kina i dag er på ca. 2.4 mio. og oveni er omkring 150 milliardærer. Kun USA har flere velhavende. Det anslås, at 64 procent af Kinas millionærer allerede har forladt landet eller planlægger at gøre det. Den kinesiske indvandring til Europa har ændret sig fra at være import af simpel arbejdskraft til at have en mangefacetteret dimension.

Kraftige investeringer i store selskaber
Velhavende kinesere bruger visa muligheden i Portugal til at sprede lidt af deres kapital, men også som en Plan-B, hvis der skulle opstå problemer i hjemlandet for dem. Kinesere anser Portugal for at være et stabilt samfund med et retssystem der fungerer og de ser samtidig Portugal som et bindeled til udvidelsen af investeringerne til andre områder i verden, som også taler portugisisk.

Under den økonomiske krise gik traditionelle investorer fra Europa og USA i en lang bue uden om Portugal. Kinesiske investorer gik i en anden retning, trodsede Portugals dårlige økonomi og vurderede, at kraftige investeringer i EDP og REN (energiforsyningsselskaber i Portugal) var rentable i det lange løb. Denne risikovillighed har smittet af på endnu flere kinesiske investorer, der nu følger trop.

Det har efterfølgende ført til et investeringsboom i fast ejendom og senest en fokusering på nybyggeri og byfornyelser fra kinesiske investorers side.

Hvilke krav stilles der til et Golden Visa?
Tre primære krav gør sig gældende og bare et af tre skal opfyldes: køb fast ejendom for 500.000 euro eller invester 1 mio. euro i et hvilken som helst firma i Portugal eller opret minimum 10 arbejdspladser.

De fleste Golden Visa ansøgere har valgt at købe fast ejendom og kan på den facon opnå opholdstilladelse som investor. Kravene for at kunne opnå dette er som følger:

 • Køb af fast ejendom for minimum 500.000 euro
 • Købet skal have været gennemført efter 8. oktober 2012
 • Købet skal være afsluttet inden ansøgning om opholdstilladelse
 • Der må ikke være gammel, udestående gæld i ejendommen
 • Minimum ophold i Portugal: 7 dage det første år, derefter 14 dage samlet over de næste to år
 • Ansøgning om opholdstilladelse skal ske seneste 90 dage efter ankomsten til Portugal
 • Opholdstilladelsen gælder første år i landet. Fornyelsen gælder de næste to år
 • Permanent opholdstilladelse kan gives efter 5 år og statsborgerskab yderligere et år derefter
 • Indehavere af investor opholdstilladelse kan rejse frit i alle Schengen lande, samt arbejde og gå i skole i Portugal

Portugal er eftertragtet blandt Golden Visa ansøgere fra Kina, der køber fast ejendom, fordi livskvaliteten er meget højere end der hvor de oprindeligt kom fra. Bedre klima, venlig lokalbefolkning og meget mindre forurening.

Spørger man Edmund Zhao, der har købt for 500.000 euro lejlighed i Estoril, udenfor Lissabon, er meldingen klar: 10 år mere med arbejde 16 timer om dagen, 7 dage om ugen hele året rundt, ville i sidste ende koste ham hans formue i hospitalsindlæggelser i Kina. I Portugal kan han slappe af hver dag efter kl. 18.

De mest eftertragtede områder for en kinesisk køber af fast ejendom i Portugal er Lissabon, Estoril/Cascais og det luksuriøse Pine Cliff resort i Albufeira.

Golden Visa ordningen findes også i kriseramte lande som Spanien, Cypern og Grækenland

Kritik af Golden Visa ordningen
Der er kritik af, at det tilsyneladende er muligt at købe sig til et statsborgerskab med tilhørende pas.

Ayelet Shachar, canadisk juraprofessor mener, at invitationerne til verdens pengeelite, med dertilhørende nem mulighed for naturalisering, kan give hurtige penge i kassen på den korte bane, men der er en indbygget risiko for, at statsborgerskab i længden bare er noget man kan købe sig til.

Ana Gomes, der er medlem af EU parlamentet for Portugal, fordømmer Golden Visa ordningen. Hun mener, at man kan købe sig til en nationalitet på afbetaling over få rater og gør samtidig opmærksom på, at det ikke er lige nemt for alle at opnå statsborgerskab i EU. Mange risikerer livet på havet hver dag, i håbet om at komme frem til bedre leveforhold, men bliver afvist fordi de ikke har ’tilstrækkelige finansielle ressourcer’.

Kilder: The Global Legal Post og Financial Times

Din vurdering:Golf i Portugal – 6 danske golfspillere til start i Portugal Masters 9-12. oktober 2014

Update 15. oktober 2014: Franskmanden Alexander Levy vandt Portugal Masters 2014

European Tour golfturneringen Portugal Masters 2014 løber af stablen på den smukke Oceânico Victoria Golfbane i Vilamoura, Algarve fra 9-12. oktober 2014.

Se Livestilling fra Portugal Master 2014

I dette års udgave deltager 6 danske golfspillere:

 • Thorbjørn Olesen (124)
 • Morten Ørum Madsen (191)
 • Søren Kjeldsen (280)
 • Lucas Bjerregaard (297)
 • Søren Hansen (421)
 • Joachim B. Hansen (459)

I parentes placering på verdensranglisten per 5. oktober 2014.

Se også: Portugal golfrejser til Lissabonkysten

Er Thomas Bjørn med?
Thomas Bjørn, der tidligere har deltaget ved Portugal Masters, stiller ikke til start i år. Bjørn rangere som nr. 30 på verdensranglisten og er primo oktober 2014 Danmarks bedste golfspiller.

Se den samlede Portugal Masters 2014 deltagerliste

Hvem er favoritter til at vinde Portugal Masters 2014
David Lynn vender tilbage for at forsvare sin titel fra 2013, men skal op imod seriøse modstandere der tidligere har vundet turneringen på Oceânico Victoria Golfbanen.
Steve Webster (vinder 2007), Alvaro Quiros (vinder 2008) og Shane Lowry (vinder 2012) har alle ambitioner om at fravriste Lynn titlen.

Præmiesummen ved Portugal Masters 2014 er på 2 mio. euro.

Se Portugal Masters 2014 på TV
Turneringen bliver sendt live på Viaplay i Danmark, Sky Sports i England og Sport-TV i Portugal.

Profil af de danske golfspillere til start ved Portugal Masters 2014
Thorbjørn Olesen – 25 år
Bedst rangerede dansker ved Portugal Master som nummer 124 på verdensranglisten. Blev professionel i 2008 og havde sit bedste år indtil videre i 2012, hvor han vandt Alfred Dunhill Links Championship og en første præmie på godt 400.000 euro.

Samlet har Thorbjørn Olesen vundet 3,5 mio. euro i pengepræmier.

Morten Ørum Madsen – 26 år
Nummer 191 på verdensranglisten og professionel siden 2011.

Højeste pengepræmie: South African Open Championship 2014 på 174.000 euro.

Samlet har Morten Ørum Madsen vundet pengepræmier for 793.000 euro.

Søren Kjeldsen – 39 år
Nummer 280 på verdensranglisten og professionel siden 1995.

Søren Kjeldsens største pengepræmie på 708.000 euro kom i hus ved Volvo Masters 2008.

I alt kan Søren Kjeldsen glæde sig over samlede pengepræmier for lidt over 10 mio. euro gennem hans karriere indtil nu.

Lucas Bjerregaard – 23 år
Nummer 297 på verdensranglisten og professionel siden 2011.

Hans største pengepræmie opnåede han ved Aberdeen Asset Management Scottish Open i 2014, som kastede små 33.000 euro af sig.

I alt har Lucas Bjerregaard vundet 216.000 euro indtil videre i hans karriere.

Søren Hansen – 40 år
Nummer 421 på verdensranglisten og professionel siden 1997.

Største pengepræmie: 444.000 euro ved Open de France ALSTOM i 2007.

Søren Hansens samlede pengepræmier beløber sig til lidt over 9 mio. euro.

Joachim B. Hansen – 24 år
Nummer 459 på verdensranglisten og professionel siden 2014.

Højeste pengepræmie: 196.000 euro ved Aberdeen Asset Management Scottish Open 2013.

Samlet har JB Hansen vundet pengepræmier for godt 500.000 euro.

Video: Luis Figo, tidligere fodboldlandsholdsspiller for Portugal, hygger sig ved Portugal Masters 2013

Din vurdering:Portugal tiltrækker stadig engelske expats - men græsset synes grønnere andre steder i verden‏

Udsigten til bedre karrieremuligheder og højere lønninger har forårsaget en omvæltning i britiske Expatriates valg af job destination i udlandet.

Det afslører en Quality of Life 2014 undersøgelse, foretaget af Centre for Future Studies i perioden maj/juni 2014.

1804 britiske expats deltog i undersøgelsen.

Ovennævnte omstændigheder har bragt Kina, Singapore og Hong Kong langt op på listen over de mest populære lande, når en britisk expat skal vælge en udenlandsk bopæl, for at slå sig ned med familien udenfor Storbritanniens grænser og starte på et nyt job.

Briternes foretrukne destinationer som expats er engelsktalende lande
De 12 foretrukne lande blandt britiske expats er som følger:

1. Australien

2. Canada

3. De Forenede Arabiske Emirater

4. Singapore

5. Kina

6. New Zealand

7. Sydafrika

8. Hong Kong

9. USA

10. Frankrig

11. Spanien

12. Portugal

De klassiske europæiske lande er faldet godt og grundigt ned af listen siden den første gang så dagens lys i 2008. Dengang var Portugal nr. 3 (2008), Frankrig nr. 4 (2009) og Spanien nr. 7 (2009), mens både Australien og Canada altid har ligget i toppen.

Rigtige mange britiske expats i Australien vender aldrig hjem. Vejret er simpelthen meget bedre i Australien og sammen med Canada, skal man som brite ikke igennem en fase med at lære et helt nyt sprog i netop de to lande.

Fjernøsten tiltrækker fremtidens expats
Det nye er, at Østasien og Sydøstasien er blevet attraktiv for briter, der ønsker at få muligheden for at tjene mere end de gjorde i UK og samtidig er helt almindelige dyder, som mad, lokal kultur og offentlig transport hovedfaktorer for de briter der fortæller, at de er meget glade for at have bosat sig som expat i Kina.

Hongkong er tiltrækkende på grund af lave skatter og ikke mindst lokalbefolkningens engelske sprogkundskaber, men luftforurening, overbefolkning og mangel på internationale skoler får et minus af mange bosiddende briter i Hongkong.

Singapore er for dem der skal gøre karriere. Det er et land hvor arbejdsmoralen blandt de lokale er helt i top og man skal indstille sig på det samme, hvis man vil være med hvor det sker karrieremæssigt. Singapore får ros for at tage sig rigtig godt af børnefamilier, med gode børnehaver og skoleuddannelsesordninger, der dog trods alt er meget dyre.

De forenede Arabiske Emirater bedømmes højt på, at man som expat har en høj disponibel indkomst, et godt arbejdsmiljø og gode karrieremuligheder.

Europa tiltrækker stadig, men…
Det lader til, at de europæiske landes velmagtsdage er forbi og Østen tager over – det er vel også meget godt i tråd med hvor pengene er?

Græsset er lidt grønnere andre steder end i Vesteuropa, især Portugal, Spanien og Frankrig, med et fald på 30 procent i tilflytning af britiske expats.

Hvad er en expat?
En professionel expat karakteriseres som en person, der ikke længere har fast bopæl i hjemlandet, men som i de fleste tilfælde er udsendte medarbejdere, der er ansat på ansættelseskontrakter efter hjemlandets regler, i modsætning til en transfer employee, der arbejder under de regler der gælder i landet de arbejder i. En udsendt persons familiemedlemmer er også at betragte som expats. (kilde: US DK Expats).

Læs hele artiklen fra The Telegraph og se resultatet af den britiske undersøgelse med ranglisterne for ovenfor omtalte lande gennem de sidste 7 år.

Din vurdering:Portugals hovedstad vil tiltrække flere turister fra Brasilien

Lissabons turistråd Associação de Turismo de Lisboa har fremlagt planer om, over de næste fem år, at anvende 5 mio. euro på at skaffe flere turister fra Brasilien til Portugals hovedstad.

Netop Brasilien er et af de lande som har flest tilrejsende gæster til Lissabon. 800.000 hotelovernatninger bliver det til om året og det tal overgås kun af Portugals naboland Spanien.

Brasiliens største rejsemesse
Præsidenten for Lissabons turistråd Vitor Costa rejser til den årligt tilbagevendende og betydningsfulde rejse- og feriemesse i Brasilien, der afholdes under navnet ABAV Expo 2014, fra 24-28. september 2014 i São Paulo.

Costa får selskab af repræsentanter fra 5 regionale portugisiske turistorganisationer og 13 forskellige virksomheder, der alle er med for at promovere hovedstaden.

Lissabons turistråd blev dannet i 1997 og er et non-profit foretagende, der primært har til formål at fremme kendskabet til Lissabon som turistdestination, samt at markedsføre hovedstaden Lissabon som en oplagt mulighed for afholdelse af internationale handelsmesser og kongresser.

Kilde: Macauhub

Din vurdering:Flere Indlæg « Forrige side - Næste side »