Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkInvitationskode Ferie For Alle 2016 - rabat billetter til Herning Feriemesse

Opdateret link 2017: Invitationskode Ferie For Alle 2017 

Danmarks største feriemesse, Ferie For Alle 2016, afholdes i Herning Messecenter (MCH) fra 26. - 28. februar 2016.

Rejsemessen markedsføres også i udlandet under navnet Danish Travel Show.

Der forventes over 65.000 besøgende over 3 dage, hvor man kan få inspiration via rejseforedrag og udstillerstande samt finde gode rejsetilbud med fokus på ferie i udlandet, danske rejsemål, camping, udeliv og golf

Se introduktion til Herning Rejsemesse.

Rejser til Portugal, Madeira og Azorerne
En række udstillere har Portugal, Madeira og Azorerne på programmet - herunder f.eks. Bravo Tours, Apollo Rejser, Spies, Primo Tours, Århus Charter, Star Tour, Benns, Gislev Rejser, Vagabond Tours og Norvilla mobile homes.

Green2Green golfrejser repræsenterer desuden Onyria Golf Resorts, Tivoli Hotels, Palacio Estoril Hotel Golf & Spa og Morgardo fra Portugal.

Ferie For Alle invitationskode - køb billet til halv pris ved online forudbestilling
Som ved tidligere års feriemesser i Herning er det via internettet muligt at købe billetter med 50% rabat via en invitationskode fra en udstiller på Ferie For Alle.

Ved online billetbestilling til Herning Feriemesse skal der blot indtastes en særlig Ferie For Alle 2016 invitationskode for at opnå 50% rabat på udvalgte messedage.

Invitationskoder er offentligt tilgængelige på mange af feriemessens udstilleres respektive hjemmesider.

Invitationskode 2016 eksempler - 50% rabat på søndags-éntre til Rejsemesse Herning

 • Benns - 50% rabat på voksenbilletter. Max. 2 billetter per husstand.
  Pris per billet: 50 kr. Gælder kun søndag.
  Invitationskode: FFA16-Benns

 • MyCruise - 50% rabat på voksenbilletter. Max. 2 billetter per husstand.
  Pris per billet: 50 kr. Gælder kun søndag.
  Rabatkode: FFA-Mycruise

 • Jysk Rejsebureau - 50% rabat på voksenbilletter. Max. 2 billetter per husstand.
  Pris per billet: 50 kr. Gælder kun søndag.
  Tilbudsskode: FFA16-JR

 • Gislev Rejser - 50% rabat på voksenbilletter. Max. 2 billetter per husstand.
  Pris per billet: 50 kr. Gælder kun søndag.
  Invitationskode: Gislev-FFA16

 • Risskov Travel Partner - 50% rabat på voksenbilletter. Max. 2 billetter per husstand.
  Pris per billet: 50 kr. Gælder kun søndag.
  Rabatkode: FFA-RisskovTravel

 • Bravo Tours oplyser på Facebook at modtagere af Bravo Tours nyhedsbrev kan få 50% rabat.
  Pris per billet: 50 kr. Bravo Tour invitationskode gælder både fredag og søndag.

Køb af billet med rabatkode skal foretages her.

Seniorbillet til halv pris fredag på Ferie For Alle
Bemærk at en seniorbillet (60+) kan købes til halv pris fredag den 26. februar (uden behov for rabatkode/invitationskode).

50% rabat for medlemmer af ClubSyd enten fredag eller søndag
Medlemmer af ClubSyd (støtteforening for TV Syd) kan ved forevisning af ClubSyd medlemskort i billetsalget I Messecenter Herning få 50% rabat på entréprisen til max. 2 voksne fredag den 26. februar ELLER søndag den 28. februar 2016. (rabat gælder således ikke lørdag den 27. februar)

20% rabat på entrebillet til Ferie for Alle, hvis du kører over Storebæltsbroen
Hvis man har passeret Storebæltsbroen I bil på vej til Ferie for Alle, så man få 20 % rabat på op til 4 voksenbilletter til rejsemessen. Man skal blot fremvise en kvittering fra Storebæltsbroen eller Brobizz kort med mærket Ø (Øst) ved billetsalget ved Herning Messecenter. Der kan købes maximalt 4 voksenbilletter til kr. 80,- og tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter og invitationskoder.

Yderligere kan man få 40 % rabat på hjemtur over Storebælt (Gælder kun biler under 6 meter)
For at få Ferie for Alle rabat på hjemturen over Storebælt er det vigtigt, at man køber sin returbillet på feriemessen. Man skal henvende sig ved informationen i Indgang Vest ved udgangen fra messen og fremvise sin kvittering fra Storebæltsbroen eller sit Brobizz kort af mærket Ø (Øst). Prisen for en hjemtursbillet over Storebælt koster kr. 140,- og du sparer således kr. 95,-

Parkering ved Messecenter Herning er gratis. 

Vi er ikke bekendt med at man i 2016 kan opnå gratis billetter eller fribilletter til feriemesse i Herning.

Normale billetpriser Herning Feriemesse - entrépriser for voksne og børn i Herning Messecenter
Dagsbillet priser Ferie For Alle 2016 - uden brug af invitationskoder og rabatkoder:

 • Voksne: DKK 100

 • Børn 5 - 12 år: DKK 10 (børn under 5 år gratis adgang)

 • Senior 60+: DKK 50 (Kun fredag)

Din vurdering:Lissabon-Portela lufthavn skifter navn til Lissabon Humberto Delgado Lufthavn

Lissabons Lufthavn (IATA code LIS) får nyt navn.

Fra og med den 15. maj 2016 vil det officielle navn for Lisbon Airport blive til Lisbon Humberto Delgado Airport.

Se også: Billig billeje i Lissabon Lufthavn 

Navneskiftet sker for at ære den portugisiske general og politiker Humberto Delgado (1906-1965).

Beslutningen blev annonceret ved en pressekonference den 11. februar 2016; to dage før det 51. årsdag for Humberto Delgado’s likvidering af Salazar-regimets hemmelige politi den 13. februar 1965.

Udforsk historien om Humberto Delgado på BBC

 Herover flot solskin ved indflyvning og morgen-landing i Lisssabon Lufthavn

Forslag fra Lissabons bystyre
Navneforandringen, som formelt vil slette ‘Portela’, blev foreslået allerede i februar 2015 under daværende borgmester i Lisboa Antonio Costa, som siden er blevet Portugals premierminister.

Portela er området i Lissabon, hvor lufthavnen ligger. Ret beset hedder området Portela de Sacavém, men alle taxi-chauffører vil omtale lufthavnen som Portela.

Humberto Delgado er kendt i Portugal som den ‘frygtløse general’, som ikke var bange for at tale diktator Salazar imod. Humberto Delgado stillede op til presidentposten i Portugal i 1958, men måtte senere flygte til udlandet.

Det var på grænsen mellem Spanien og Portugal at det hemmelige portugisiske politi PIDE fandt Delgado og likviderede en mulig modstander til Salazar kun 3 år før Salazar på grund af sygdom tabte magten i Portugal. Der skulle dog gå yderligere 5 år under Marcelo Caetano, før Portugal i 1974 blev demokratisk.

Fly-pionér – og TAP grundlægger
Med til at gøre navnet Humberto Delgado særdeles relevant for Lissabon Lufthavn er det faktum at Delgado var én af de bærende kræfter for Portugals civile luftfart og ikke mindst for at etablere Transportes Aéreos de Portugal – TAP, som er Portugals nationale flyselskab.

Portela navnet vil formodentlig hænge ved blandt lisboetterne mange år endnu. For turister i Lissabon er det i øvrigt kun nødvendigt at sige ‘aeroporto por favor’ til taxichaufføren – der findes nemlig kun én lufthavn i Lissabon.

Lissabon Lufthavn 
Lissabon Lufthavn ligger ca. 6,5 km nord for den centrale del af det gamle Lissabon (Baixa-området).

Fra Lisbon Airport er der særdeles gode flyforbindelser til de fleste hovedstæder i Europa og desuden til en lang række storbyer i Brasilien og Afrika.

Lissabon Lufthavn rundede i år 2015 hele 20 millioner passagerer – ca. 10% flere end i 2014. Dermed overhalede Lissabon Lufthavn den italienske Milano Malpensa Lufthavn i størrelse målt på antal passagerer.

Din vurdering:Nyt Sheraton Hotel i Cascais - tredje Sheraton hotel i Portugal

Starwood Hotels & Resorts Worldwide har netop annonceret deres tredje Sheraton hotel i Portugal. 

Sheraton Cascais Resort vil blive ejet og drevet af United Investments Portugal (UIP) på en franchise-aftale med Starwood med lancering den 24. februar 2016.

Michael Wale, president for Starwood Hotels & Resorts, Europe, Afrika og Mellemøsten udtaler, at virksomheden har været succesfuld partner med United Investments Portugal i over 24 år i Pine Cliff. Pine Cliff er et luksus resort i Algarve, som er én af de fineste resorts i Europa.

Starwood Hotels & Resorts er stolte af at kunne udvide og få et 3. Sheraton hotel til Portugal. Der ligger allerede resorts i Lissabon og Porto, som hedder henholdsvis Sheraton Lisbon Hotel & Spa samt Sheraton Porto Hotel & Spa.

Sheraton Cascais Resort, som tidligere opererede under navnet Vivamarinha Hotel & Suites, ligger på Portugals kyst 30 minutter fra Lissabon og få kilometer fra den berømte surferstrand Guincho.

Sheraton Cascais Resort

Med 138 værelser og suites, vil Sheraton Cascais indbyde med en restaurant og to barer, såvel som en bred vifte af fritidsfaciliteter, som inkluderer et fitness center, udendørs swimming pool og spa med seks massagerum.

Resortet er perfekt til golfelskere - det er nemlig omgivet af 7 af Portugals bedste golfbaner, som blot ligger 5-30 minutters kørsel væk. Endvidere huser resortet multifunktionelle mødelokaler, hvor det største af dem, kan rumme op til 150 mennesker.

Starwood Hotels & Resorts planlægger at lancere hele 150 nye Sheraton hoteller inden 2020. Aktuelt findes der 440 Sheraton hoteller fordelt på 72 lande.

Din vurdering:Video: Ung dansk YouTube-blogger anmelder Portugal og portugisere

Danske Victoria Flamels YouTube video om Portugal blev publiceret i november 2015, men fik pludselig for alvor viral omtale via sociale medier i februar 2016.

Victoria Flamel er fra Danmark. Hun er blogger og youtuber - på nuværende tidspunkt har hun knap 70.000 subscribers på sin youtube-profil, hvor hun lægger videoer ud for at få folk til at grine.

Hun har besøgt og researchet en række forskellige lande og herefter udarbejdet videoer, hvor hun giver facts om det pågældende land, fortæller hvad hun har bidt mærke i og giver en anmeldelse af landet.

Hvordan får man omtale på 'bare' at fortælle om forskellige lande? Hun formår at gøre det sjovt at lytte med og har en stor bunke selvironi!

Victoria Flamel taler på engelsk og opnår dermed et væsentligt større publikum på YouTube. Videoen om Portugal hedder "Portugal and the Portuguese" og er i skrivende stund set knap 250.000 gange efter denne uges massive virale omtale.

Foruden Portugal har hun bedømt landene: Skotland, England, Holland, Finland, Grækenland, Sydkorea, Frankrig, Litauen, Kroatien, Tyrkiet, Slovakiet, Argentina, Ungarn, Mexico, Letland, Serbien, Bulgarien, Slovenien, Romanien, Fillippinerne og Tjekkiet. 

Omtale i portugisiske medier
I denne uge blev Victoria Flamel og hendes Portugal-video omtalt i den store portugisiske netavis Observador, som er stolte af at få rosende ord fra en dansk turist. I artiklen "Video: Hvad en dansk turist bedst kan lide ved Portugal" påpeger Observador bl.a. Victoria Flamels udtalelse om, at portugiserne undervurderer både sit land og dem selv, hvilket de ikke har nogen grund til - for begge dele er fantastiske!

Nedenfor ses Victoria Flamels video om Portugal og portugisere, hvor hun blandt andet nævner jordskælvet i 1755, Vasa da Gama broen, portugisernes surfer paradis, Cristiano Ronaldo, portugiseres forkærlighed for fisk, solen som altid skinner og ikke mindst det venlige folkefærd.

Din vurdering:Bravo Tours holder 48 timers rejseudsalg - bl.a. med billige rejser til Algarve og Azorerne

Bravo Tours holder rejseudsalg i 48 timer med start onsdag den 10. februar kl 10:00.

Se alle Bravo Tours tilbud og specifikke time-udsalgs-tidspunkter her:

Bravo Tours 48 timers rejseudsalg

Det er konceptet "Billig Onsdag" der denne gang er udvidet til et 48-timers rejseudsalg. 

Tilbud på rejser til Portugal
Blandt de mange sol-destinationer i Sydeuropa finder man f.eks. følgende billige rejser til Algarve og Azorerne med Bravo Tours.

Billige rejser til Algarve i påsken (marts):

 • Hotel Belver Boa Vista Hotel & Spa, Algarve fra Billund - 1 uge fra 2.998 (spar 2.000)
 • Lejligheder Marina Plaza, Algarvekysten fra Billund - 1 uge fra 2.798 (spar 2.000)

Tilbud på rejser til Algarvekysten i juni:

 • Hotel Holiday Inn, Algarve fra København - 1 uge fra 3.498 (spar 2.300)
 • Hotel Da Balaia/Balaia Mar, Algarve fra Billund - 1 uge fra 3.498 (spar 2.400)
 • Hotel Pinhal da Marina, Algarve fra Billund - 1 uge fra 2.998 (spar 2.400)
 • Auramar Beach Resort, Algarve fra Kbh - 1 uge fra 3.498 (spar 2.200)

Bravo Tours rejser til Algarve i juli (skoleferien):

 • Hotel Pinhal da Marina, Algarvekysten fra BLL - 1 uge fra 4.698 (spar 2.300)
 • Hotel Vila Recife. Algarve fra Billund - 1 uge fra 3.998 (spar 2.000)
 • Terrace Club fra Billund - 1 uge fra 4.498 (spar 1.900)

Bravo Tours rejser til Azorerne i august:

 • Hotel Ponta Delgada, Azorerne fra BLL eller KBH - 1 uge fra 4.498 (spar 1.800)

Bravo Tours billig onsdag

Din vurdering:AaB sælger Lukas Spalvis til Sporting Lissabon fra sommeren 2016

Rygterne om et Lukas Spalvis salg til Sporting Lissabon er nu blevet bekræftet af AaB i en pressemeddelelse!

Litaueren, der aktuelt er topscorer i Superligaen, blev for nogle uger siden spottet i en Lufthavn i Frankfurt, hvor han ventede på et fly til Lissabon.

Forinden havde Lukas Spalvis’ agent røbet, at Sporting Lissabon havde budt på AaB-spilleren, og derfor blussede rygterne om et skift fra AaB til Sporting Lissabon op!

Nu er rygtet blevet en realitet! Spalvis skal sælges til Sporting Lissabon og tiltræder i sommeren 2016.

Lukas ’Zweimal’ får flotte ord med på vejen af AaBs sportsdirektør Allan Gaarde.   

Lukas Spalvis 

Gaarde udtaler, at klubben er stolte af at sælge Spalvis til en klub, som den portugisiske storklub Sporting Clube de Portugal. 

Han fremhæver også, at Spalvis har gennemgået en stormfuld udvikling, er en notorisk målscorer, klog og arbejdsom fodboldspiller, og det har været imponerende at følge hans tilbagevenden efter korsbåndskagen i august 2014.

Endvidere påpeger Gaarde, at det er bemærkelsesværdigt, hvor forskellige hans mål er - de kan både være med venstre ben, højre ben eller hovedet, hvilket gjorde ham ustoppelig seneste efterår.

Salg af Lukas Spalvis - AaB sælger Spalvis
Lukas Zweimal tiltræder i Sporting Lissabon d. 1. juli 2016, således at AaB får glæde af ham 4 måneder endnu. Klubben glæder sig til at drage fordel af hans færdigheder de næste 4 måneder - og det samme gør fansene!

Mange har kommenteret pressemeddelelsen med lykønskede ord og glæde over, han fortsætter sæsonen ud. Lukas Spalvis er noteret for 50 officielle kampe og 26 mål for AaB.

Lukas Spalvis har udtalt ”Jeg havde andre muligheder, men Sporting Lissabon er umiddelbart drømmeklubben. Mange ved, jeg trives i AaB og derfor skulle der også noget særligt til at lokke mig væk. Jeg glæder mig til at tørne ud for Sporting Clube de Portugal.”

Lukas Zweimal tilføjer, at AaB og klubbens trænere har stor andel i hans udvikling, og han derfor har interesse i at præstere optimalt og slutte ordentligt af.

På nuværende tidspunkt ligger AaB på en anden plads i Alka Superliga og har en kvartfinale i pokalturneringen i vente samt mange andre spændende opgaver, som AaB-spilleren ser frem til.

Mandag d. 15. februar rejser AaB på træningslejr i Tyrkiet, hvor Zweimal ligeledes deltager.

Din vurdering:Ferie for Alle 2016 - køb billet til Herning rejsemesse

Fredag d. 26. februar 2016 slår Herning Messecenter dørene op til den årlige rejsemesse i Herning Ferie for Alle!

Kom og få inspiration til din næste rejse! Der er alt lige fra destinationer i udlandet, danske rejsemål, camping, udeliv til golf!

Der vil være udstillere, som tilbyder rejser til Danmark, USA, Afrika, Asien, Australien, New Zeaand, Europa, Caribien, Sydamerika og Mellemøsten med alle slags rejser: Golfrejser, campingferie, adventure, badeferie mv.

Du kan få glæde af udstillere som Apollo Rejser, Amisol Travel, Detur, Green2Green, Spies, Star Tour, SunCharter, Travel Bird og mange flere. Få en oversigt over udstillere til Feriemessen i Herning

Ferie for Alle byder også på legeland med trampoliner, leg i sandkassen og på springbanen, masser af aktiviteter i golfhallen, in the dark, rejseforedrag og et hav af fede konkurrencer!

Se også: Bravo Tours messetilbud 

Rejseforedrag i lange baner til Herning rejsemesse    
Du kan deltage i en række rejseforedrag. Programmet er spækfyldt med over 100 fantastiske rejseforedrag, som kan åbne dine øjne til nye og spændende rejsemål indenfor forskellige ferie - og rejsetyper!

Der er blandt andet foredrag om Azorerne, Galapagos, Indien, Tibet, Peru og mange andre fantastiske rejsedestinationer. Rejseforedragene på Herning rejsemesse foregår i forskellige foredragslokaler i løbet af messedagene.

Ferie for Alle - in the dark    
Herudover får du mulighed for at opleve Ferie for Alle - in the dark. In the Dark-hallen er mørklagt og indbyder med en hyggelig aftensstemning, hvor udvalgte campister vil bo i hallen under hele messen og synliggøre fordelene ved campingferie.

Foruden campisterne, vil man kunne deltage i en række aktiviteter, der både foregår om sommeren og om vinteren. Man kan besøge et tysk julemarked og tage en tur på kælkebakken samt finde rav, lave snobrød over bål og fange fisk i søen.

Åbningstider og priser Ferie for Alle
Ønsker du at deltage i Ferie for Alle i Herning, kan det være fordelagtigt at kende åbningstiderne og priserne på billetterne. Køber du en billet er denne gyldig én valgfri dag.

Åbningstider Herning Rejemesse 2016:
Fredag d. 26. februar: 10.00-18.00
Lørdag d. 27. februar: 10.00-18.00
Søndag d. 28. februar: 10.00-17.00

Køb billet til Ferie for Alle 2016 - billetter Ferie for Alle 

Se også: Invitationskoder til Ferie for Alle - køb billet til halv pris

Voksen billet

100 kroner

Barn, 5-12 år (børn under 5 år gratis)

10 kroner

Seniorbillet, 60+ (kun gyldig fredag d. 26. februar)

50 kroner

Vintercamping pr. enhed (fredag-søndag)

- Tillæg på 175 kr. ved ankomst torsdag

750 kroner. Prisen stiger til 800 kroner pr. 1. feb. Giver adgang til to voksne og to børn.

Ferie for Alle bliver afholdt i MCH Messecenter Herning på Vardevej 1, 7400 Herning.

Køber du billet online inden 15. februar, er du i øvrigt med i lodtrækningen om en luksus safari rejse for 2 personer til en værdi af 45.400 kroner. Alle billetter som er købt online senest 15. februar 2016, får scannet sin billet ved indgangen og deltager i lodtræktrækningen om denne drømmerejse.

Foruden luksussafarien på Karen Blixen Camp i Kenya, får man en badeferie ved Det Indiske Ocean for to med oven i hatten! Rejsen er sponsoreret af KLM og Africa Tours. Læs mere om drømmerejsen til Kenya.

Din vurdering:Bedste hostels 2016 er blevet kåret

2016 Hoscars er blevet afholdt - begivenheden svarer til Oscar nomineringen; blot for hoteller.

Kategorierne hedder små hostels, medium hostels, store hostels og ekstra store hostels.

Desuden er der også bedste hostels efter kontinent, land og mest populære hostels.

For at konkurrere i kategorien ’små hostels’ må der maks. være 75 senge.

’Medium hostels’ har mellem 76 og 150 sengepladser, ’store hostels’ har 151-350 senge, hvor ekstra store hostels har mere end 350 sengepladser.

Kåringen sker således, at der findes de 10 bedste hoteller i hver kategori - disse rangeres så fra 1. til 10. pladsen.

Hostel Lisbon 

Portugal har haft 11 hoteller nomineret i kategorierne små hostels, medium hostels og store hostels.

Det er blevet til 9 sejre for Portugal; altså var der kun to af de nominerede hoteller, der ikke vandt plads på top 10 listen.

I kategorien små hostels havde Portugal 4 nomineringer, men løb afsted med to sejre; begge hoteller ligger i Lissabon og hedder Yes! Porto Hostel og Gallery Hostel Porto. De fik henholdsvis en 8. og 10. plads på listen.

We Love F. Tourists og Travellers House, begge beliggende I Lissabon, opnåede desværre ikke en plads på top 10 over bedste små hostels.

Travellers House Lisboa har ellers tidligere vundet prisen for at være verdens bedste hostel hele tre gange i 2009, 2010 og senest i 2011. Læs mere om Travellers House Lisboa.

På listen over bedste medium hostels dominerer Portugal virkelig; med 6 hostels ud af 10 var Portugal den store vinder. På førstepladsen ligger Home Lisbon Hostel. Andenpladsen gik til Goodmorning Lisbon Hostel. Yes! Lisbon Hostel løb med fjerdepladsen på den prestigefyldte liste. 5., 6., og 7. pladsen gik til henholdsvis Lost Inn Lisbon, Lisbon Destination Hostel og Sunset Destination Hostel. Alle beliggende i Lissabon.

En enkelt sejr i kategorien bedste store hostels blev det til for Portugal; Tattva Design Hostel i Porto tog tredjepladsen på denne liste.

Danmark formåede at få en enkelt nominering - som også resulterede i en enkelt sejr; Generator Hostel Copenhagen fik en 9. plads på listen over bedste ekstra store hostels. Desuden vandt dette København hostel også som værende Danmarks bedste hostel.

I Portugal blev Home Lisbon Hostel kåret som landets bedste. Desuden er hostelet også Lissabons mest populære hotel; dette tal beregnes ud fra antal af bookinger blandet med deres gennemsnitlige vurdering. I København løb Copenhagen Downtown Hostel med sejren som det mest populære hostel. I Porto er det mest populære hostel Yes! Porto Hostel.

Din vurdering:Quinta do Lago beholder titel som Portugals bedste golf resort

Quinta do Lago fejrer starten på 2016 med en double!

De kan hoppe ind i 2016 med god samvittighed. Efter at være blevet udnævnt, som det bedste golfresort i Portugal 2015, kan Quinta do Lago prale af titlen 2 år i streg.

Relateret artikler: Golfferie Algarve 

Golfbanen Quinta do Lago blev udnævnt til ’Europes Best Golf Venue’ til World Golf Awards 2014 og 2015. Ikke nok med det, var den berømte familie destination første valg af Today’s Golfer magasins læsere i sin årlige Travel Awards. Desuden var den med i opløbet i ’Best Golf Course in Portugal’ kategorien.

Quinta do Lago har investeret i alle sine faciliteter siden 2009 og brugt omkring €50m for at forbedre oplevelsen for medlemmerne og gæsterne. Investeringerne fortsætter i 2016, hvor der skal laves et sportcenter for alle sportselskere, som skal have mulighed for at prøve kræfter af med mere end 25 forskellige aktiviteter. Endvidere skal der bygges et moderne klubhus, hvor det er rart at opholde sig for alle medlemmer og gæster.

Læs mere: Golfbaner på Algarve 

Golfbanen Quinta do Lagos North Course er blevet redesignet af den amerikanske golfarkitekt Beau Welling og European Ryder Cup vinderen Paul McGinley, således at banen kan tilpasses golfspillere med alle handicaps.

John Dwyer, adm. direktør for Quinta do Lago har udtalt, det altid er godt at modtage en award. Dog er det ekstra specielt, når golfspillere stemmer på resortet, som deres favorit i Portugal to år i træk.

Læs mere: Golfskole og golfrejser i Portugal   

Quinta do Lago resort ligger på Algarvekysten i Almancil, som er cirka 15 minutters kørsel fra Faro Lufthavn. Den eksakte adresse på Quinta do Lago golf resort er: Quinta do Lago, 8135-024 Almancil, Portugal. Der er en behagelig temperatur året år, hvor det hverken er for koldt eller for varmt. Dette er svaret på det perfekte golfvejr!

Din vurdering:Apollo tilbyder nu rejser til Portugal

Fra sommeren 2016 kan danske feriegæster nu også komme med Apollo Rejser til Algarvekysten i Portugal.

De nye destinationer blev offentliggjort sammen med to andre solskinsdestinationer; Punta Umbria i Spanien og *** i Kroatien.

For hvert år bliver der tilføjet flere og flere destinationer hos rejseselskaberne; de fleste inkluderer solskin, skønne sandstrande og fantastisk gastronomi.

Her er Algarvekysten bestemt ingen undtagelse; området er kendt for at have nogle af Europas allerbedste strande, samt for de mange solskinstimer.

Algarvekysten tilbyder den perfekte blanding af et mildt klima, der byder på både muligheder for at slappe helt af, være aktiv og smage en masse dejlig, lokal mad.

Algarvekysten har en utrolig skøn natur med både strande, klipper og det azurblå hav.

Portimao Algarve 

Den portugisiske solkyst kan bryste sig af gennemsnitligt 2800 solskinstimer om året; selv i vintermånederne, hvor Danmark er koldt, trist og gråt, er Algarve solrigt og lunt - ofte med blå himmel og minimum 6 solskinstimer dagligt (december og Januar). Faktisk er sommer næsten en helårlig sæson på Algarvekysten. I gennemsnit er der på Algarvekysten kun 56 dage med nedbør årligt.

Læs mere om Algarve - mere end et moderne ferieparadis

8 forskellige hoteller er der at vælge i mellem, når man booker en rejse hos Apollo til Algarve. Hotellerne ligger i henholdsvis Albufeira og Portimao, og er en god blanding af 2-, 3-, 4-, og 5-stjernede hoteller. Dermed burde der være hoteller for enhver smag og pengepung.

Alle Apollo hotellerne i Algarve har dog det til fælles, at ingen af dem ligger mere end 500 meter fra en strand. Desuden har alle otte hoteller en pool.

For godt et år siden blev Apollo og Falk Laurits Rejser sat til salg. Det skulle kun tage et lille halvt års tid, før selskaberne atter blev opkøbt; den tyske REWE gruppe slog til. REWE gruppen ejer både DER rejse-gruppen og ADAC Reisen på det tyske marked.

Dog er den tyske virksomhed nok mest kendt for sin indflydelse inden for detailhandel; de ejer nemlig både supermarkederne REWE og Penny/Penny-Market. REWE Group er den næststørste supermarkedskæde i Tyskland - kun overgået af EDEKA.

Din vurdering:Flere Indlæg « Forrige side - Næste side »