Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Fakta om Portugal

Denne sektion indeholder generelle informationer og fakta om Portugal. En del af oplysningerne er baseret på vores egne erfaringer, mens andre bygger på almindelig tilgængelig information.

Hvis du ikke finder, hvad du søger her under "Fakta om Portugal" er der som regel mere information at hente under Portugal Forum. I forum vil du under hvert indlæg kunne finde tags som vil pege på endnu flere informationer om et givet emne.

I nyheds sektionen vil du under hver nyhed finde henvisninger til samme emne. Der er desuden en søgefunktion her på siden i den grønne linje-menu.

Generelt forsøger vi at linke de forskellige informationer, således at man f.eks. hurtigt kan finde al information om Azorerne ved at bruge de røde links eller emne-tags som på mange sider vil dukke op til venstre for hovedteksten. Hvis man ikke er vant til at bruge emne-tags ser det lidt rodet ud i starten, men det er faktisk en utrolig let måde at finde information på.

Portugalnyt er meget interesseret i at modtage respons (e-mail) med kommentarer til emnerne eller forslag til nye emner og yderligere fakta om Portugal.

Under Byer og steder i Portugal finder du konkrete fakta om f.eks. Lissabon, Algarve, Cascais, Porto, Azorerne og Madeira.

Links:
Fakta om Madeira 
Fakta om Azorerne

Cabo da Roca - Europas vestligste punkt
Cabo da Roca, Sintra - Det vestligste punkt i Europa (fastland)
 Foto: Rui Morais de Sousa