Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Om Portugalnyt

Find alt om Portugal på dansk
Velkommen til vores website om Portugal - Danmarks største hjemmeside om Portugal.

Under Nyt fra Portugal kan du dagligt læse artikler skrevet af vores redaktion i Portugal. Vi holder fingeren på pulsen af de fleste emner med relation til Portugal. 

Portugal Forum finder du et omfattende og brugervenligt forum om Portugal, hvor vi håber du har lyst til at bidrage med indlæg og diskussionsoplæg.

Vi ved efterhånden rigtigt meget om Portugal, men erfaringer fra folk med specifik førstehåndsviden og gode oplevelser er langt bedre.  

Ved at oprette en gratis Portugal-profil får du adgang til samtlige sider og funktioner på Portugalnyt - og du kan dermed også deltage aktivt og skrive indlæg i Portugal Forum.

Bedste Portugal hjemmeside
Vores ambition er fremdeles at samle og organisere al relevant information om Portugal således, at du som bruger let og uden omkostninger kan øge dit kendskab til Portugal og portugisisk kultur.

Rejser til Portugal
Portugalnyt er ikke et rejsebureau, men vi samarbejder med mange rejseudbydere - såvel danske som udenlandske. Vi forsøger altid at lokalisere de bedste partnere i forhold til såvel kvalitet som pris.

I venstre kolonne findes links til mange aktuelle tilbud på rejser til Portugal - herunder læserrejser, fly-booking, hotel-bestilling, billeje-reservation, feriebolig-formidling, og guide og rejseservice i Portugal samt på Madeira og Azorerne.

Kontakt Portugalnyt
I den forbindelse er vi meget interesserede i at vide hvad du gerne ser mere af på Portugalnyt. Send os dine forslag eller kommentarer via email: info@portugalnyt.dk

Velkommen til Portugalnyt!

Praca do Comercio, Lissabon
Praca do Comercio, Lissabon - Foto: Jose Manuel
Kontakt:
Daneportal Lda
Telefon: +351 960291427
E-mail: info@portugalnyt.dk

Annonce-muligheder på Portugalnyt:
Der kan annonceres direkte på Portugalnyt.dk eller i vores Portugal Nyhedsbrev. Kontakt os gerne for nærmere information.