Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Alfama - lej billig ferielejlighed i Lissabon

Billig storbyferie i det gamle Lissabon
I den berømte Lissabon bydel Alfama udlejes en flot istandsat lejlighed med fantastisk udsigt over Tejo floden og det gamle Lissabon.

Lissabon er perfekt til en forlænget weekend og den charmerende nyistandsatte lejlighed udlejes på dagsbasis til rimelige priser.

Har man lyst til at opleve de smalle gader, besøge en fado-restaurant eller blot nyde den blå himmel i Syd-europas mest solfyldte hovedstad, er Alfama kvarteret én af de mest autentiske og charmerende bydele i Lissabon - og som sådan perfekt til en romantisk ferie for to.

Alfama blev på grund af sin høje beliggenhed ikke som de fleste andre dele af Lissabon ødelagt under det store jordskælv med efterfølgende tsunami i år 1755. Gaderne er derfor stadig smalle og krogede - faktisk af og til så smalle at de lokale lisboetter kan hilse på hinanden over altanerne. 

Indretning af Alfama ferielejlighed i Lissabon
Lejligheden er i alt 40 m2 fordelt på to etager. Den ligger således at man bogstaveligt talt træder ind i det intime Alfama kvarter, når man står på de toppede brosten foran huset, som i øvrigt blev fuldt restaureret i 2007.

Lejligheden har et stort velindrettet kombineret soveværelse og stue med en 1,6 x 2,0 meter kvalitets-dobbeltseng, air condition og elradiator.

Det hyggelige køkken i stueetagen har spiseplads og indeholder vaskemaskine, tørretumbler, to kogeplader, køleskab og mikro-ovn.

Lejligheden er desuden forsynet med DVD/CD-afspiller, kabel-TV, hårtører og pengeskab. I badeværelset er der brusekabine med hydro-massage funktion.

Lissabons mange kulturtilbud
Lissabon er kendt for sit enestående og betagende mix af gammelt og nyt.

Man keder sig aldrig i Lissabon, da byen har et fremragende udbud af kulturtilbud for enhver smag.

For dem som gerne vil opleve Lisbon by Night ligger Alfama i behagelig kort afstand fra de kendte in-steder, og en taxi hjem fra byen vil derfor som oftest ikke koste mere end 5-8 euro.

Plads til 3 personer på storbyferie
Den flot istandsatte apartment i det historiske Lisboa er et oplagt valg til en afslappende og billig storbyferie i Lissabon.

Alfama kvarteret ligger tæt på Tejo-floden og i gåafstand fra Lissabons kendte shopping-gader i Chiado kvarteret og de lidt dyrere forretninger på den eksklusive Avenida de Liberdade.

Vil man gerne slappe af og nyde Lissabons flotte arkitektur, er der ikke langt til Rossio-pladsen, og man kan også let nå João Jorge borgen eller besøge ViniPortugal på Praca do Commércio, hvor der er gratis vinsmagning. 

Alfama er berømt for sine mange små, gode og billige restauranter, hvor man for kun 10-15 euro kan få et udmærket måltid og et glas vin.

Vil man gerne rundt og se på Lissabon er lejligheden et godt udgangspunkt for gåture i hele det centrale Lisboa. De, som hellere vil transporteres, kan tage den legendriske linje 28 gule sporvogn, som også standser i Alfama 150 meter fra lejligheden. 

Linned og håndklæder forefindes i lejligheden.

Bemærk at denne ferielejlighed (nr. 325) ligger i samme kompleks som ferielejlighed nr. 326.

Fakta om billig ferielejlighed i Alfama
Detaljer
Beboelse: 40 m²
Køkken: Ja, med spiseplads
Soveværelser: 1
Badeværelser: 1
Balkon: Nej
Sal: Stue+første
Elevator: Nej
Air condition: Ja
Parkering: Ja, på gaden eller i parkeringskælder

Lejlighed indeholder: Strygefaciliteter, vaskemaskine, tørretumbler, mikroovn,  kogeplader, Wifi internet, CD/DVD, LCD sat-TV (fladskærm) med Hotbird og Astra 2 parabol, hårtører, stor dobbeltseng, elradiator, 2 ekstra enkelt-senge (én madras og én drømmeseng)

Afstande:
Lufthavn: 12 km
Togstation: 1 km
Sporvogn 28: Tæt på
Restauranter: Mange muligheder tæt på

Kæledyr:
Tillades ikke

Rygning:
Ej tilladt i lejligheden
 
Lejepris per dag
gælder for 2 personer
05. jan - 26. feb: 59 €
27. feb - 26. mar: 69 €
27. mar - 02. nov: 84 €
03. nov - 18. dec: 59 €
19. dec - 04. jan: 84 €

Pris for ekstra person/barn per dag: 9 € 
 
Max antal gæster: 3

Slutrengøring er inkluderet i prisen.

Lejebeløb opkræves ved reservation.
Udlejning varetages af ejeren


Kontakt: Forespørgsler sendes til: ferie@portugalnyt.dk
(Husk at angive ønsket lejeperiode, antal personer samt bolig-nr. 325)

Charmerende ferielejlighed i Alfama, det gamle Lissabon.

Herunder ses et kort over Alfama i Lissabon