Anvendelsesvilkår - Portugalnyt

Vilkår for oprettelse af gratis Portugal-profil
Når du opretter en gratis Portugal-profil på Portugalnyt får du bl.a. adgang til at læse og skrive i samtlige Forums på Portugalnyt. Du kan også kommentere vores nyhedsindlæg (udenom den normale godkendelsesproces af kommentarer) og vi introducerer løbende flere interaktive bruger-involverende services målrettet vores Portugal-profiler.

Følgende lille gennemgang tror vi slet ikke, at det er nødvendigt at bede dig om at acceptere. Grunden til at vi gør det alligevel, er at vi før eller siden sandsynligvis løber ind i det ene individ ud af 100.000 som forsøger at spolere oplevelsen af Portugalnyt for andre via usaglige eller provokerende indlæg.

For at deltage aktivt på www.portugalnyt.dk via din Portugal-profil skal du derfor acceptere nedenstående almindelige retningslinjer:

Portugalnyt forbeholder sig til enhver tid ret til, men er ikke forpligtet til, at redigere eller fjerne indlæg og kommentarer fra forum uden varsel. Det gælder for eksempel hvis: Portugalnyt forbeholder sig ret til at slette brugere og udelukke dem fra yderligere deltagelse i forums, hvis brugerens indlæg ikke lever op til retningslinjerne.

Som udgangspunkt vil indlæg som ligger på grænsen til, hvad vi accepterer, blive flyttet til forumet Portugal Café som er lidt mere "rummelig". Flere oplysninger om dansk lovgivning omkring injurier og racisme kan læses hos CFJE.

Tak for din forståelse og velkommen til Portugalnyt - din primære ressource om Portugal.