Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Billigt feriehus med pool i Portugal

DETTE FERIEHUS UDLEJES IKKE PT.

Nyt sommerhus på landet syd for Lissabon
Ude på landet tæt på Lissabon ikke langt fra en mindre by i Palmela området udlejer en dansk-portugisisk familie et nybygget feriehus med pool.

Gode forhold for børn på ferien
Det charmerende feriehus ligger for enden af en 1500 m2 stor græsplæne, som omgrænses af landlige omgivelser samt udlejers egen bolig.

Der er swimming pool, grill og solstole til rådighed. Den store have er perfekt til børnefamilier og turister i Portugal, som gerne vil bo under private former langt fra de typiske turistområder.

Mulighed for børnesikret pool
Bemærk at der forefindes børnesikrings-stakit til pool'en, såfremt gæster medbringer små børn. Udlejer sætter sikringen op på forhånd inden ankomst på børnefamiliers anmodning.

Billigt feriehus i Portugal
Feriehuset er af høj kvalitet, og der er lagt vægt på at gæsterne har gode faciliteter til rådighed. På denne baggrund er det nye feriehus med pool syd for Lissabon meget billigt at leje (se priser nedenfor i fakta-boks). 

Den dansk-portugisiske familien Jensen driver en mindre virksomhed i området, så der er altid en dansktalende i nærheden til praktiske spørgsmål og mulighed for tips og vejledning om ture og udflugter i lokalområdet.

Velindrettet feriehus i Palmela   
Huset består af soveværelse med dobbeltseng, værelse med køjeseng (2 køjer), badeværelse med bruseniche samt kombineret stue/køkken med dobbelt sovesofa.

I alt 6 personer kan overnatte i det særdeles velindrettede hus, som syner langt større indvendigt end udvendigt.

Køkkenet er udstyret med køleskab, opvaskemaskine, mikroovn, keramiske kogeplader, kaffemaskine, brødrister og elkedel.

I et tilstødende vaskehus findes desuden vaskemaskine og strygefaciliteter.

Til børnefamilier er der babyseng, høj stol, baby badekar, klapvogn mm. til rådighed.

Der er TV i huset samt stereoanlæg og trådløst internet.

Udenfor er der overdækket terrasse med god plads i solen eller i skyggen efter behov. 

Feriehus på landet uden for turistområder
Palmela er en købstad på Setúbal halvøen omkring 40 kilometer i bil fra Lissabon.

Den har omkring 15.000 indbyggere og er berømt for sin produktion af oste (Queijo de Azeitão) og lokale vine herunder den søde Moscatel vin og den i Danmark velkendte Periquita vin.

Palmela kommune er populær som udflytterområde for dem, som ikke bryder sig om de høje huslejer i Lissabon. Eksempelvis restaurantbesøg er stadig meget billige mange steder i Palmela.

Strande i nærheden
Mange Lisboetter benytter i weekenden de fantastiske sandstrande ved Sesimbra (ca. 30 km fra sommerhus), Arrábida (ca. 18 km) eller Costa da Caparica (40 km). 

Én af Portugals allerbedste strande finder man ved Comporta omkring 80 kilometer fra feriehuset, hvis man kører ind over marsklandet. På Comporta stranden er sandet så fint og hvidt at man på det nærmeste får fornemmelsen af at befinde sig på en ø i Caribien. Man kan også tage færgen fra Setúbal via Troia til Comporta. Overfarten er billig og mere end halverer afstanden.

Seværdigheder i Palmela området
Palmela området byder på mange seværdigheder og udflugtsmuligheder inden for kort køreafstand:

 • Nationalparklen ved Arrábida (ca. 20 km) er et smukt og særpræget naturområde. Her finder man bl.a. en 35 kilometer lang klippeformation med fantastiske udsigter over Troia halvøen og marskområdet ved Sesimbra.

 • Arrábida stranden samt Portinha da Arrábida bugten er et besøg værd med sin specielle beliggenhed neden for en større klippeformation.

 • Palmela borgen på byens højeste punkt er et yndet turistmål. Der er indrettet Pousada (slotskro) med tilhørende café i den gamle borg. Borgen og Palmela by ligger 5 kilometer fra sommerhuset.

 • Setúbal (navn på både by og halvø) er kendt for sine gode fiskerestauranter og for sine delfiner ved (og nogen gange inde i) havnen. Der er 8 kilometer til Setúbal, som også har et ugentligt marked, gode shopping-muligheder og mulighed for at tage på bådture for at se delfiner. 

 • Vinsmagning på Quinta da Bacalhoa - én af Portugals store vingårde arrangerer rundvisninger med vinsmagning.

 • Gammel vindmølle - ikke langt fra sommerhuset har enthusiaster restaurereret en gammel vindmølle, som er åben for offentligheden.

 • Byen Vila Nogueira de Azeitão eller bare Azeitão (ca. 15 km) er berømt for sine lækre specielle tærter, og der findes et by-museum for vinproducenten José Maria de Fonseca (med rundvisning og vinsmagning), som blandt andet producerer Periquita vin.  

 • Storke og andet fugleliv - området ved Palmela og syd for Palmela omkring det såkaldte Sado Estuary er yngleområde for et overordentligt stort antal storke. Storkereder ses ofte. I alt findes der godt 150 fuglearter i Arrábida naturparken, som også kaldes Parque Natural da Serra da Arrábida.

 • Sesimbra by - kystbyen Sesimbra med ca. 35 tusind indbyggere på den den sydlige del af Setúbal halvøen er berømt for sin middelalderborg og fiskerestauranter. Afstand til Sesimbra ca. 28 km.

Golfspillere vil synes om de moderne baner Troia og Quinta do Peru, som begge ligger tæt på Palmela.

Udflugter fra Palmela
Udover Portugals hovedstad Lissabon er det muligt uden at køre alt for langt at besøge:

 • Costa da Caparica området på den vestlige del af Setúbal halvøen med et meget stort udvalg af strande. Costa da Caparica er en stort set ubrudt strand på 8 kilometers længde med eget tog for turisterne. Afstand fra sommerhus ca. 40 km.

 • Byen Évora i det centrale Alentejo - World Heritage område. Der er ca. 95 km til Évora som er et besøg værd.

 • Sines - havneby på vestkysten syd for Palmela (ca. 125 km). Her er der ikke så mange turister, men området er interessant bl.a. med en middelalderborg.

 • Europas største factory outlet 'Freeport' i Alcochete (14 km) - her finder man alle mærkevarerne samt et meget stort udvalg af restauranter.

  Kombinér evt. med en tur til Oriente området i Lissabon (37 km over Vasco da Gama broen uden at behøve at køre ind i Lissabon), som blandt andet byder på stort shopping center og Europas største akvarium Oceanario.

Afstanden til det hyggelige sommerhus ved Palmela fra lufthavnen i Lissabon er 45 min. til 1 time i bil.

Fakta om feriehus på landet ved Palmela
Detaljer
Soveværelser: 2
Badeværelser:1
TV: Ja
Trådløst internet: Ja
Fan: Ja
Etager: Ét plan
Swimming Pool: Ja
Børnesikring til swimming pool: Ja
Terrasse: Ja
Opvarmet: Ja
Parkering: Ja
Linned til rådighed: Ja, inkluderet (bortset fra håndklæder til pool og strand)

Bemærk:
Husdyr må ikke medbringes.

Afstande
Til strand: godt 10 min. i bil (omkring 10 km)
Til centrum: 15 min. gang til købmand
Til lufthavn i Lissabon: omkring 1 time afhængig af trafik
Lejepris per dag
(op til 4 personer)
Januar: 49 €
Februar: 49 €
Marts: 49 €
April: 54 €
Maj: 54 €
Juni: 54 €
Juli: 59 €
August: 59 €
September: 54 €
Oktober: 54 €
November: 49 €
December: 49 €

Huset udlejes i min. 3 dage

Ekstra personer per dag:
10 euro per person
(op til max 6 personer)

Slutrengøring er inkluderet


Dette billige sommerhus ved Lissabon (Palmela) har opvarmningsmulighed og er bygget i dansk kvalitet, hvilket gør det muligt at anvende også i vinterperioden.

Der opkræves depositum.
Udlejning varetages af ejer

Kontakt: Forespørgsler sendes til: ferie@portugalnyt.dk
(Husk at angive ønsket lejeperiode samt bolig-nr. 340)
Billigt feriehus med børnesikret pool i Palmela syd for LissabonSe Billigt sommerhus i Portugal i stort format