Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
 
Søg billige ferieboliger i Portugal - inkl. Madeira & Azorerne 
Søg ferieboliger
Log på Portugalnyt
Om Portugalnyt

Bolig & investering i Portugal

I denne sektion belyser vi bolighandel og investering i Portugal. Benyt menu'en under billedet til højre.

Bolighandel i Portugal
Boligmarkedet i Portugal er fortsat ganske attraktivt og med den danske annullering af dobbeltbeskatnings-aftalerne med Frankrig og Spanien, kan det vise sig, at Portugal bliver en endnu mere populær destination for udlandsdanskere og danskere, der ønsker at eje en feriebolig i Sydeuropa.

Se også: Boliger til salg i Portugal.

Se også: Lejlighed udlejes i Lissabon

På vores boligsider finder du en detaljeret gennemgang af købsprocessen ved bolighandel i Portugal og vi belyser også de vigtigste forskelle mellem Danmark og Portugal i måden at gennemføre en ejendomshandel på.

Investering i Portugal
Her finder du informationer om investering i Portugal. Sektionen indeholder en beskrivelse af de 20 største selskaber, som er noteret på børsen Euronext i Lissabon. Indekset over de 20 største aktier hedder i Portugal PSI20 og svarer til OMXC20 i Danmark. Der er desuden link til online kursinformation, og en oversigt over kurser på alle aktierne i PSI20 indekset.

 • Oversigt over PSI-20 aktier

 • Nyheder fra Portugal
  I vores nyhedssektion "Nyt fra Portugal" finder du erhvervsnyheder fra Portugal samt fra Portugals gamle kolonier og handelspartnere.
  Du kan blandt andet finde nyheder i følgende kategorier:

 • Erhvervsliv i Portugal
 • Euronext Lissabon
 • Investering


 • Skat som bosiddende i Portugal
  Portugal har et gunstigt skatteklima. På vor side om skatteforhold i Portugal kan du finde informationer om skatteregler i relation til skat af pension og indkomst i Portugal.

  Skat af feriebolig i Portugal
  Er man ikke bosiddende i Portugal beskattes efter de regler, som gælder i det land, men bor i. I Danmark er der i januar 2008 opstået tvivl om ejendomsbeskatningen af udenlandske ferieboliger. Se artikel i Portugalnyt


  Se også:
  Portugal Forum: Bolig og Investering
  Nyt fra Portugal: Portugals økonomi i 2008

  Hvis du har idéer og forslag til, hvad vores sektion om bolig og investering i Portugal ellers bør indeholde, bedes du kontakte os via e-mail: info@portugalnyt.dk
  Euro - Portugal
  Der er gode investeringsmuligheder i Portugal