Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
 
Søg billige ferieboliger i Portugal - inkl. Madeira & Azorerne 
Søg ferieboliger
Log på Portugalnyt
Dejlig lejlighed i Caldas da Rainha


DENNE BOLIG ER SOLGT


Se også:
Nyistandsat lejlighed udlejes i Lissabon
(langtidsleje min 6 måneder)I den gamle kulturby Caldas da Rainha nord for Lissabon er en lys og dejlig lejlighed på i alt 125 m² til salg.

Komplekset, som lejligheden er en del af, blev opført for 5 år siden og alt er stadig som nyt. I lejligheden findes soveværelse med eget badeværelse. Der er yderligere to værelser, et ekstra badeværelse og en dejlig stor dagligstue. Køkkenet er velindrettet, og alle hvidevarer følger med i handelen. Derudover er der entré og to altaner.

Indretning
Stuen er lys og hyggeligt indrettet med pejs. Den har balkon mod syd, hvor der er sol fra omkring klokken 11 om formiddagen og resten af dagen.

Køkkenet har rigelig skabsplads og køkkenbordspladerne er af granit. Der er god plads til spisebord i det 20 m² store køkken og sol på køkkenbalkonen om formiddagen. De hårde hvidevarer omfatter køleskab med fryser, ovn, keramiske varmeplader, opvaskemaskine, vaskemaskine og emhætte.

Gang, stue og køkken har keramikfliser. De øvrige værelser har laminatgulv. Det samlede boligareal udgør 105 m².

Lejligheden har centralvarme, hvilket man som regel kun finder i nyere byggeri i Portugal. Det fungerer med naturgas, som også opvarmer vand til bad og køkken.

Opgangen er, som det ofte er tilfældet i bedre byggeri i Portugal, udført i hvidt marmor. Der er 8 lejligheder i ejendommen. Opgangen har dørtelefon med kamera. I bygningens kælder forefindes privat aflåselig garage på 20 m².

Dejligt roligt kvarter
Lejligheden ligger i et godt og roligt kvarter med få minutters gang til to supermarkeder. Der er café, købmand og skønhedsklinik så at sige lige uden for døren. Den næsten nye lejlighed har naturligvis internetadgang.

Caldas da Rainha
Vil man ind til hovedtorvet i den gamle by tager det omkring 10 minutter til fods. Caldas da Rainha, som betyder dronningens kilde, er en gammel kurby, som hoffet i Portugal ofte besøgte – heraf navnet. Der er små 80 kilometer til Lissabon med motorvejen. Byen Óbidos, som er berømt for sin middelalderborg og festspil, ligger 5 kilometer væk.

Stranden
Tager man mod vest, når man efter 8 kilometers kørsel til den dejligste sandstrand med klitter i et attraktivt område, der i forhold til Algarve har få turister. Ikke langt fra Caldas da Rainha ligger desuden den berømte golfbane Praia d’El Rey.

God plads og kvalitet til prisen
I forhold til en bolig i Portugals hovedstad får man meget for pengene i Caldas da Rainha og desuden væsentligt mere ro. Der er flere udlændinge, som har købt lejlighed i komplekset, og de venlige portugisere forstår som regel også lidt engelsk. Planlægger man at anvende lejligheden som feriebolig er der under en times kørsel til lufthavnen i Lissabon.
Bybussen har stoppested 50 meter væk. 

Boligen er en såkaldt T3 i Portugal (3 værelser plus stue). Kontantprisen er 110.000 euro. Der er fællesudgifter på 150 euro om året. Ejendomsskatten er 2% af boligens værdi. Lejligheden kan eventuelt også købes møbleret mod merpris.

Kontaktinformation
Lejligheden i Caldas da Rainha er sat til salg af et dansk-portugisisk par. Portugalnyt tager imod henvendelser om lejligheden via e-mail på info@portugalnyt.dk. Alle henvendelser videresendes til sælger.

Fakta om bolig til salg i Caldas da Rainha, Portugal
Detaljer
Type: Lejlighed i kompleks T3
Byggeår: 2002
Størrelse: 125 m²
Beboelse: 105 m²
Stue: 37 m²
Køkken: 20,8 m²
Soveværelser: 2
Badeværelser: 2
Ekstra værelser: 1
Balkoner: 2
Sal: 1
Parkering: Ja - egen aflåste garage
Pris for lejlighed
Kontantpris: 110.000 euro

Fællesudgifter: 150 euro per år

Ejendomsskat IMI:
2% af ejendomsværdi *

Områdeinformation:
Region: Portugal, Centro, Oeste
Distrikt: Leiria
By: Caldas da Rainha med omkring 25.000 indbyggere

Shopping: 2 min. gang.
Bymidte: 10 min gang.
Afstand til strand: 8 km.
Afstand til lufthavn: 90 km. (Lissabon)

*ved bopæl i Portugal kan der opnås fritagelse for IMI i op til 6 år efter nærmere regler.
Salg varetages af sælger og sælgers mægler

Ansvarsfraskrivelse
Vi forsøger at beskrive boliger til salg på Portugalnyt så nøjagtigt som muligt. Inden vi publicerer en bolig-beskrivelse dobbeltchecker vi alt, hvad vi kan. Der kan dog i oversættelser fra portugisisk/engelsk til dansk indsnige sig fejl, som vi ikke opdager. Der kan også være udtryk som ikke helt dækker det samme på forskellige sprog. Portugalnyt tager derfor forbehold for eventuelle faktuelle fejl, som måtte have indsneget sig i beskrivelsen af en bolig. Det er derfor vigtigt at køber gør sine egne undersøgelser inden køb.

Bolig til salg i Caldas da Rainha