Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Ferielejlighed i Cascais

Denne feriebolig udlejes ikke pt.
Se alternativer i menu'en til højre.
 

Ferielejlighed i roligt kvarter i Cascais fra 600 € 
God og stor ferielejlighed udlejes i det smukke Cascais.

Den store lejlighed, med plads til 5 personer, ligger i et af de mest populære og rolige områder i Cascais. Der er to soveværelser, 2 badeværelser og stor stue.

I lejlighedens umiddelbare nærhed findes restaurant, velassorteret købmand, fittnesscenter og bager/café, hvor de lokale nyder deres espresso.

I gå-afstand fra lejligheden finder man fantastiske strande og til Cascais bymidtens gågader og modebutikker, er der kun omkring 15 minutter til fods.

Se også: Ferielejlighed i Lissabon

Vil man med kystbanetoget til Lissabon er man nede ved Cascais station til fods efter omkring 20 minutter. Selve togturen tager omkring 40 minutter. Nogle kilometer længere mod vest finder man den berømte Guincho strand, hvor windsurferne holder til.

Der er også mulighed for at ride, fiske, leje cykler (eller låne nogen gratis), dykke og for at klatre i klipper under behørig instruktion af de professionelle klatrere, som holder til i Guia-området, som ligger få minutters gang fra lejligheden.

Fra Cascais til Estoril kan man spadsere på den smukke strandpromenade, som feriegæster og lokale også benytter til jogging.

I området omkring Cascais og Estoril ligger nogen af Portugals mest berømte og bedste golfbaner, og Estoril er desuden berømt for sit kasino og for diskotek Tamariz på stranden.

Nord for Cascais ligger den historiske by Sintra, hvor H.C. Andersen en kort overgang boede. I Sintra kan man gå på opdagelse i de gamle velbevarede slotte og tilhørende slotshaver. Byen Sintra er et meget populært udflugtsmål for såvel portugisere som turister. 

I Cascais finder man udover de skønne strande også den imponerende Cascais Marina, som danner ramme for nogen af de største sejlsports events i Europa. I tilknytning til marinaen er der mange gode restauranter og café'er. 

Fakta om sommerlejlighed i Cascais
Detaljer
Størrelse: 90 m²
Stue: 35 m²
Køkken: 15 m²
Soveværelser: 2
Badeværelser: 2
Sal: 6
Balkon: Ja
Parkering: Ja
Elevator: Ja

Til strand: 15 min. gang
Til centrum: 15 min. gang
Til tog: 20 min. gang
Lejepris per uge 2012-2013
01 Apr - 30 Apr: 600 €
01 Maj - 31 Maj: 650 €
01 Jun - 30 Jun: 750 €
01 Jul - 31 Aug: 840 €
01 Sep - 30 Sep: 750 €

Der opkræves depositum.
Udlejning varetages af Portuguese Coast

Kontakt: Forespørgsler sendes til: ferie@portugalnyt.dk
(Husk at angive ønsket lejeperiode samt bolig-nr. 052)

 Ferielejlighed i Cascais