Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
 
Søg billige ferieboliger i Portugal - inkl. Madeira & Azorerne 
Søg ferieboliger
Log på Portugalnyt
Om Portugalnyt

Byer & steder i Portugal

I menu'en til højre finder du oplysninger om byer og steder samt spændende destinationer hvis du skal på ferie i Portugal. Klik på den lille pil for at få informationer frem.

Lissabon
Lissabon er et populært rejsemål for dem, som holder af storbyferie, men også for dem, som helst vil ligge på stranden.

Se også: Billige hoteller i Lissabon

I Belém lidt uden for Lissabon findes mange af

 Portugals største turistattraktioner 

alt sammen inden for gåafstand og tæt på Belém stationen, hvor toget fra Lissabon standser.

Se også: Ferielejlighed i Lissabon

Lissabonkysten
Vest for Lissabon findes nogen af Portugals bedste badestrande ved kystbyerne Estoril og Cascais.

Tager man lidt længere ud af Lissabonkysten kan man ved Guincho og Praia Grande finde fantastiske strande for både surfere og badegæster.

Syd for Lissabon findes dejlige ferieområder omkring Setubal og Sesimbra. 

Se også: Billigt danskejet feriehus med pool

Sølvkysten
Portugals vestkyst nord for Lissabon, som også kaldes Sølvkysten, er om sommeren meget populær som feriedestination - ikke mindst blandt portugisere. Vejret er som i Lissabon og Sølvkysten er stadig billigere end Lissabonkysten. Samtidig er der mange steder som eksempelvis ved Santa Cruz, Nazaré, Ericeira og São Martinho de Porto betagende sandstrande, som i skønhed ikke står tilbage for strandene på Algarvekysten.

Se også: Stor ferielejlighed udlejes i São Martinho 

Algarvekysten
Algarve har i mange år tiltrukket mange udenlandske feriegæster og portugiserne selv valfarter også til de populære sandstrande ved Portimão, Vilamoura, Lagos, Sagres, Albufeira og Tavira for bare at nævne nogen af de mest kendte. De fleste lander i lufthaven i Faro, som er hovedbyen på den 155 kilometer lange Algarvekyst. Der er mange fastboende udlændinge langs kysten og om sommeren afholdes der koncerter, regattaer, udstillinger, golfturneringer og mange andre events som tiltrækker turister fra hele Europa.

Se også: Feriebolig på Algarve.

Portvinsbyen Porto
Porto som ligger i den nordlige del af Portugal er blivet et yndet mål for storbyferie og mange vælger en afslappet ferie på Dourofloden, som løber gennem Portugals berømte vindistrikt.

Se også: Billeder fra Porto

Aveiro - Portugals Venedig
Aveiro bliver ikke uden grund kaldt Portugals Venedig. De mange kanaler og byens placering ikke langt fra vestkysten 70 kilometer syd for Porto gør byen til et populært stop for rejsende på bilferie i Portugal. 

Landlig charme i Évora
Èvora er en charmerende gammel middelalderby, som med sin placering inde i landet i den sydlige del af Portugal kan nås med bil eller tog fra både Lissabon og Algarve.

Se også: Feriehus til 4-6 personer - adgang til pool

Bragas kirker og fodboldstadion
Nogen af de mest enthusiastiske fodboldtilhængere i Portugal findes i Braga, som ikke uden grund kaldes Portugals svar på Arsenal. At være på stadion i Braga, som er hugget ind i en klippe, er helt specielt. Samtidig er Braga en flot gammel kulturby med et utal af kirker hvoraf det hellige sted Bom Jesus do Monte nok er mest kendt. Braga ligger tæt på den nordlige grænse til Spanien og er stadig forholdsvis uopdaget af skandinaviske turister.

Se også: Pool-hus i Nordportugal

Storslået natur på Azorerne
På Azorerne er der mulighed for at opleve storslået natur i et behageligt klima med stor variation og farvepragt. Havet omkring Azorerne er desuden tilholdssted for både hvaler og delfiner.

Solskinsøen Madeira
Madeira er kendt for sit milde klima som på grund af øens placering tæt på Afrika virker sommerligt hele året rundt. Øen tiltrækker med sine mange stier masser af vandreglade gæster. Den varierende natur er helt unik og man kan altid finde nye spændende steder.   

Hvis du har spørgsmål eller indlæg, som du helst vil sende til os direkte er du velkommen til at kontakte os her: info@portugalnyt.dk

Pena Palace, Sintra
Pena Palace, Sintra - Foto: Jose Manuel