Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Fly Algarve - find billig flybillet til Algarvekysten (Faro Lufthavn, Portugal)

Find den billigste løsning på rejsen til Algarvekysten med rejse-søgemaskinen fra Travelmarket herunder.

Med Travelmarkets super-søger, får man hurtigt et samlet overblik over de billigste flybilletter, charterrejser, hoteller og pakkerejser til Algarvekysten i den ønskede rejseperiode.

Der er f.eks. charterrejser fra Sun Tours, Bravo Tours og Apollo og direkte flyforbindelse med Norwegian og SAS fra København.

Er der mulighed for at pakke kufferten og tage af sted indenfor et par dage, findes der Algarve afbudsrejser og tilbudsrejser med store rabatter (fly + hotel).


Strande Algarve

Algarve regionen i det sydelige Portugal er et af Europas mest populære charterrejsemål.

Fra lufthavnen i Faro, som også er Algarves hovedby, er der flere muligheder for at komme videre til den endelige destination.

Tog og busser kører i rutefart til de større byer i regionen og billeje i lufthavnen er ligetil. Fra Faro kan man i bil komme til de fleste turistdestinationer på en times tid.

Billeje i Faro Lufthavn - find og book en billig bil på Algarvekysten

Bestil eventuelt en lejebil hjemmefra og få den gode oplevelse af at køre rundt på egen hånd til de utallige seværdigheder, spredt ud over hele Sydportugal.

Albufeira - charterferie Algarve
Algarves mest populære turistby hedder Albufeira. Her er et rigt liv med barer og restauranter, samt en stor marina, børneforlystelser og masser af shopping muligheder. Lige udenfor byen ligger attraktioner for hele familien i Aqualand, Zoomarina og Slide & Splash vandland.

Portimão og Praia da Rocha stranden - hotel
Lige udenfor en anden af Algarves større byer ligger Portimão og den to kilometer lange og meget populære strand Praia da Rocha. Der er masser af seværdigheder langs med og omkring stranden ud over det åbenlyse: afslapning under Portugals sol.

Læs også: Praia da Rocha stranden i Algarve

Strandene ved Carvoeiro - Algarve golfferie
Mellem de store feriebyer Albufeira og Portimão ligger byen Carvoeiro. Områdets største attraktion er de mange fine sandstrande, klippeformationerne i Algar Seco bugten, golfbaner, muligheder for at dykke og et rigt aften og natteliv med restauranter og barer.

Læs oversigten over 12 strande i Carvoeiro.

Læs også: Golfbaner - Algarve

Lagos
Byen Lagos er én af de mest besøgte byer i Algarve og hele Portugal. Her findes en rig historisk kulturarv, med masser af attraktioner og oplevelsesmuligheder, by-strande, sandstrande omgivet af fascinerende klippeformationer og ikke mindst en hyggelig, gammel bymidte.

Læs mere i artiklen Lagos - besøg den skønne by på Algarvekysten

Lej en ferielejlighed i Algarve - fly Algarvekysten
Nøjes man med at købe billige flybilletter, er der mulighed for at leje en ferielejlighed i Algarve. Find en feriebolig i Albufeira, Vilamoura, Tavira, Alcaria Fria, Carvoeiro eller Praia da Rocha og bo sammen op til 12 personer med swimmingpool.

Lej for eksempel en luksusvilla i Albufeira med plads til 12 personer eller en Penthouse i Praia da Rocha, med fabelagtig udsigt og tagterrasse.

Læs meget om at leje en feriebolig i Algarve.