Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Golfbaner - Algarve

Quinta da Ria
Golfbanen ligger i Rio Formosa naturparen øst for Taviva ca. 25 kilometer fra lufthaven i Faro. Der er mange træer på banen placeret som forhindringer. Den spanske by Sevilla ligger godt et par timers kørsel mod øst. Besøg: www.quintadaria.com/.
Greenfee omkring 750 kroner.
Par: 72

Quinta de Cima
Golfbanen ligger ved siden af Quinta da Ria, men har flere søer og vandløb. Se Quinta da Ria's web-site. Greenfee som Quinta da Ria.
Par: 72

Salgados
Golfbanen ligger i et naturreservat og er usædvanlig da den er bygget på marskland. Greenfee normalt 500-650 kroner. Der er ca. 30 minutters kørsel til lufthavnen i Faro. Kombinér eventuelt med et besøg i ZooMarine i byen Guia i nærheden, hvor man kan opleve delfiner på tæt hold.
Par: 72

Victoria
Én af de mest berømte golfbaner på Algarve-kysten. Det kostede den tidligere ejer over 130 millioner kroner at anlægge komplekset som omfatter 5 baner. Victoria er designet af Arnold Palmer og var det mest ambitiøse golf-projekt i Portugal.
Se herlighederne her: Oceanico Golf 
Greenfee er normalt 1300 kroner. Victoria golfbanen ligger i nærheden af byen Villamoura halvvejs mellem Faro og Albufeira 20 minutters kørsel fra Faro lufthavn.
Par: 72

Se også: Luksusvilla i Vilamoura

The Old Course
En klassisk golfbane tæt på Victoria-banen. Old Course blev anlagt i 1969 og var i 1970 og 1979 vært for Portugal Open. Greenfee er 1100 kroner. Hcp krav på 24.
Se banen her: Oceanico Golf 
Par: 73

Ocean Course
En golfbane i et større leisure-resort beliggende i et fantastisk naturskønt område. Greenfee 1100 kroner. Se mere om Ocean Course.
Par: 73

Royal Golf Course
Golfbanen ligger tæt på Ocean Course ud til kysten, Greenfee 1200 kroner. Royal Golf Course findes også på siden: www.valedolobo.com/
Par: 72/73

Greenfee oplysninger er baseret på offentliggjort materiale i publikationen Golf & Leisure in Portugal udgivet i 2007. Alle priser er vejledende højsæson-priser. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.

Quinta do Lago 
Golfbanen Quinta do Lago er blandt Europas bedste golfbaner. Den ligger i Almancil, 15 minutters kørsel fra Faro Lufthavn på adressen: Quinta do Lago, 8135-024 Almancil.

Porto Santo, Madeira, Portugal
Victoria golfbanen, Algarve, Portugal - Foto: Oceanico Victoria