Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Golf i Cascais og Estoril

Cascais og det nærliggende Estoril er berømte for sine eksklusive golfbaner og en del professionelle golfspillere heriblandt en enkelt dansker har valgt at flytte til Cascais for at kunne træne optimalt hele året.

Er man til golfferie er Cascais et ideelt sted at leje en feriebolig - måske endda købe én. Man undgår trafikken i Lissabon og har få minutters kørsel til følgende golfbaner på internationalt niveau:

Ferie-lejligheder og golfresort-villaer i Estoril og Cascais

Estoril
Klassisk golfbane som naturligvis ligger i Estoril ca. 35 kilometer vest for Lissabon og 10 minutters kørsel fra Cascais. Banen har været vært for Europatouren og Portugal Ladies Open, men er dog ikke særlig lang. På grund af motorvejsbyggeri blev banens længde reduceret i 90'erne, men resultatet er super godt. Der findes også en 9-huls bane ved Estoril, som er god for begyndere og mindre øvede. Banen er tilknyttet det fem-stjernede hotel Palacioestoril, hvor man som regel skal bo for at benytte banen i weekenden. Vi fandt følgende link angående priser hos Green2Green. Normalt greenfee på hverdage 600 kroner. Europas største casino er i øvrigt nabo til hotellet.
Par: 69

Oitavos i Cascais
Denne fantastiske bane ligger med udsigt over havet fra stort set alle huller - helt ude ved kysten vest for Lissabon. Golf i Portugal bliver ikke meget bedre end på Oitavos. Der er godt 50 kilometer til golfbanen fra lufthavnen i Lissabon. Hcp begrænsning på 36. Greenfee normalt 1200 kroner. Officiel webside:  http://www.quintadamarinha-oitavosgolfe.pt.
Par: 71

Quinta de Marinha i Cascais
Golfbanen ligger i nærheden af Oitavos, men er lidt mindre eksklusiv. Bor man i Cascais eller Estoril er man ved golfbanen i løbet af 5-10 minutter. Webside med priser: www.quintadamarinha.com. Der er en storslået udsigt og natur omkring Quinta de Marinha - og Portugals efter sigende første cykelsti (nu har de mange) løber lige forbi.
Par: 71

Penha Longa i Sintra
Penha Longa som betyder lang klippe ligger lidt inde i landet tæt på byen Sintra i et meget idyllisk skov- og klippe-område. Der er ca. 50 km til lufthavnen i Lissabon og 15 kilometer til Cascais. En 9-huls bane for begyndere og mindre øvede findes også ved Penha Longa.  Byen Sintra er en arkitektonisk perle og med på Unesco's liste over World Heritage Sites. H.C. Andersen boede i Sintra i en periode. Golfbanen, mener mange, er én af Europas bedste, og Penha Longa hotellet får ofte fantastisk gode anmeldelser. Der kræves hcp 24 af spillere som ikke bor på hotellet. Penha Longa består af to baner : Atlântico (18 huller) og Mosteiro (9 huller). Mere information på: www.penhalonga.com.
Par: 72

Lidt mindre kendt og måske knap så eksklusiv er:

Pestana Beloura i Sintra
Banen ligger i tilknytning til det fire-stjernede Pestana hotel kun 7 kilometer fra Cascais.
Der er 3 kilometer til den historiske by Sintra. Hotellet har golfskole og 6 tennisbaner i tilknytning til golfbanen, som ligger i et åbent og relativt fladt landskab.
Mere information på http://www.pestana.com/.
Par: 73

Estoril Golf
Estoril Golf  - Foto: Estoril & Sintra Golf Coast.