Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Golfbaner - Lissabonkysten

Estoril
Klassisk golfbane som naturligvis ligger i Estoril ca 35 kilometer vest for Lissabon. Banen har været vært for Europatouren og Portugal Ladies Open, men er dog ikke særlig lang. På grund af motorvejsbyggeri blev banens længde reduceret i 90’erne, men resultatet er super godt. Der findes også en 9-huls bane ved Estoril, som er god for begyndere og mindre øvede. Banen er tilknyttet det fem-stjernede hotel Palacio Estoril.

Normalt greenfee på hverdage 600 kroner. Europas største casino er i øvrigt nabo til hotellet.
Par: 69

Lisbon Sports Club
I 1890erne samledes engelske indvandrere i Lissabon, hvor tyrefægterarenaen Campo Pequeno i dag ligger. Man spillede cricket, fodbold og tennis. Senere anlagde man en golfbane i Algês. Den blev dog for lille og man flyttede lidt rundt indtil man i 1962 endte i Belas, hvor en 9-hulsbane blev anlagt, som senere blev udvidet til de nuværende 18 huller. Lisbon Sports Club blev formelt grundlagt i 1922 og er så vidt vides den ældste golfklub i Portugal. Golfbanen er løbende forbedret og har ry for at være lidt 'tricky' selv for dygtige spillere. Belas banen ligger i nærheden af bydelen Amadora nord-vest for Lissabon. Lisbon Sports Club hjemmesiden er på portugisisk. Greenfee normalt 450 kroner.
Par: 69

Oitavos
Denne fantastiske bane ligger med udsigt over havet fra stort set alle huller - helt ude ved kysten vest for Lissabon. Golf i Portugal bliver ikke meget bedre end på Oitavos. Der er godt 50 kilometer til golfbanen fra lufthavnen i Lissabon. Hcp begrænsning på 36. Greenfee normalt 1200 kroner.
Par: 71

Quinta de Marinha
Golfbanen ligger i nærhden af Oitavos, men er lidt mindre eksklusiv. Bor man i Cascais eller Estoril er man ved golfbanen i løbet af 5-10 minutter. Priser findes på:  www.quintadamarinha.com. Greenfee normalt 1200 kroner. Der er en storslået udsigt og natur omkring Quinta de Marinha - og Portugals efter sigende første cykelsti (nu har de mange) løber lige forbi. Man kan ganske gratis låne cykler inde i Cascais by som er et par kilometre væk. Der kræves pas når cyklerne udleveres.
Par: 71

Penha Longa
Penha Longa som betyder lang klippe ligger lidt inde i landet tæt på byen Sintra i et meget idyllisk skov- og klippe-område. Der er ca. 50 km til lufthavnen i Lissabon. En 9-huls bane for begyndere og mindre øvede findes også ved Penha Longa. Greenfee (18-huls) normalt 900 kroner og 350 kroner (9-huls). Byen Sintra er en arkitektonisk perle og med på Unesco's liste over World Heritage Sites. H.C. Andersen boede i Sintra i en periode. Golfbanen mener mange er én af Europas bedste. Der kræves hcp 24 af spillere som ikke bor på hotellet.
Besøg: www.penhalonga.com/
Par: 72

Porto Santo, Madeira, Portugal
Oitavos golfbane, Cascais, Portugal - Foto: Estoril & Sintra Golf