Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Golf i Portugal

Portugal er blevet en utrolig populær destination for golfrejser. På grund af det milde klima kan der spilles golf året rundt.

I 2006 blev Algarve-området kåret som international Golf Destination Of The Year. Der findes 79 golfbaner i Portugal heraf de 6 på Azorerne og Madeira. Nogle af de bedste golfbaner finder du i vores guide til Portugals golfområder i menuen til højre.

Som noget nyt vil der i 2007, 2008 og 2009 som en del af PGA Europatouren blive spillet Portugal Masters i Algarve. Se mere her: Portugal Masters .

Portugal Ladies Open blev i 2005 og 2007 afholdt i Algarve, mens turneringen i 2006 blev afholdt i Estoril ved Lissabon.

Algarvekysten er stadig det område, hvor de fleste udenlandske gæster vælger at tage på golfferie i Portugal og udvalget af golfbaner er da også stort. 

Ved Lissabonkysten vest for Lissabon omkring Cascais og Estoril er der lidt færre golfbaner end i Algarve, men mange af dem er til gengæld af en meget høj standard og tiltrækker professionelle såvel som amatører.

Der bygges i øvrigt mange nye anlæg også uden for de traditionelle golfferie områder.  

Se også:
Ferielejligheder i Portugal

Quinta do Peru, Azeitao, Portugal
Quinta do Peru, Azeitao, Portugal - Foto: Turistica Q. do Peru
´