Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Rejseselskaber, som kan arrangere din næste golfrejse til Portugal

Portugal er en særdeles populær destination for golfrejser. Klimaet er behageligt, og specielt i Sydportugal og på Madeira kan der spilles hele året.

Der anlægges for tiden mange nye golfbaner overalt i Portugal. Antallet har rundet 80, hvoraf hovedparten ligger omkring Lissabon og på Algarvekysten.

De følgende rejseselskaber har golfferie i Portugal på programmet:

Bounty Club
Golfferier i Algarve, Cascais/Estoril, Costa Azul syd for Lissabon, Obidos og Madeira.

Bravo Tours
Bravo Tours fra Herning (med kontor i København) var i lang tid én af de eneste specialister på Azorerne. Der tilbydes selvfølgelig også golfferie på Azorerne.

Fairplay Golf Tours
Golfrejser til Algarve, Tavira (på Algarvekysten), Portugal Masters turneringen i Vilamoura, Sintra, Estoril, Costa Azul, Obidos og Madeira. Der arrangeres desuden træningsophold og matchture i Portugal.

Green2Green
Golfrejser og matchture til Algarve og Lissabonkysten. Der arrangeres golfrejser og 'short breaks' weekendrejser til nogen af de bedste golfbaner i Portugal f.eks. Penha Longa golfbanen ved Sintra i nærheden af Cascais. Desuden tilbydes der golfskoler for alle uanset handicap, hvor alt er arrangeret på forhånd, med dansk træner i Cascais/Estoril ferieområdet vest for Lissabon. På Green2Greens golfrejser til Algarvekysten har man aftaler med hoteller i byerne Vilamoura, Porches, Albufeira, Penina, Tavira og Alvor. Som golfspiller vil man, hvis man vælger rejsen til feriebyen Vilamoura, få adgang til den berømte Victoria golfbane, som var vært for World Cup for herrer i 2005.       

Krone Golf Tours
Arrangerer golfferie til Cascais/Estoril området vest for Lissabon, Costa Azul syd for Lissabon og til Algarve. Programmet er ret omfattende og brochuren som findes på nettet er flot og detaljeret omend den ikke har så mange oplysninger om seværdigheder til glæde for den del af familien, som måske ikke spiller så meget golf. Det er muligt at se brochuren i Zmag format eller som PDF.

Rejsebixen
Golfture til Lissabonkysten (Cascais/Estoril).

Star Tour
Star Tour arrangerer golfferie i (lejet) bil til området Costa de la Luz i Portugal og Spanien.

Via Travel
Et erhvervsrejsebureau som også arrangerer golfrejser til Portugal. Følgende områder er på programmet: Estoril/Cascais, Costa Azul (vestkysten ved byen Sesimbra syd for Lissabon), Oeste (nord for Lissabon), Algarve, Porto og Madeira.

Europagolf
Erklæret konkurs primo oktober 2007.

Festival Tours
Erklæret konkurs februar 2008.
Arrangerer golfferie på Lissabonkysten (Estoril og Cascais) og til Sesimbra syd for Lissabon, hvor der også er gode badestrande. 

Hvis man benytter rejsebureauer uden deciderede golfrejser på programmet vil de som regel også være behjælpelige med at booke tee times i Portugal.

Portugalnyt vil meget gerne høre om oplevelser og erfaringer med golfrejser til Portugal. I  forumet Golf i Portugal kan du skrive om dine oplevelser; gode som dårlige og desuden se, hvad andre har skrevet om golfrejser i Portugal.

Du kan er også velkommen til at skrive til os på info@portugalnyt.dk med forslag til hvilke emner vi skal tage op. Ovenstående liste over rejseselskaber med golfferier på programmet er udarbejdet i august 2007.  

Quinta da Marinha, Cascais, Portugal
Quinta da Marinha, Cascais - Foto: Estoril & Sintra Golf Coast