Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Spændende ejendom i naturskønne omgivelser

Denne bolig er solgt!
Se flere boliger i menuen til højre.

Ruin med store muligheder 
Ved byen Arcos de Valdevez i det nordlige Portugal er en ejendom med egen mølle til salg.

Ejendom med udsigt i Nordportugal
Ejendommen ligger på en 3.150 m2 stor grund, hvorfra der er en storslået udsigt ud over dalen, som gennemskæres af floden Vez med udløb ved byen Viana do Castelo helt ude ved Atlanterhavskysten. Fra ejendommen kan man se langt omkring til de omkringliggende bjerge - en del af Nationalparken Penedes Geres. Se også video fra Geres.  

Vandløb og egen mølle
Den gamle mølle på ejendommen er oprindelig drevet ved vandkraft. Et vandløb gennemskærer stadig grunden og kan i et restaureringsforløb gøre grund og ejendom unik.

Granithus i portugisisk byggestil
Ejendommen er bygget i granit og trænger til restaurering, men de eksisterende mure kan anvendes i et byggeprojekt, hvor nybyggeriet bliver en del af det færdige projekt.

Et færdigt byggeri vil således fremstå i gammel portugisisk byggestil nænsomt restaureret, men med alle mulige moderne bekvemmeligheder. Køber får selv stor indflydelse på, hvordan det færdige byggeprojekt skal se du.

Området omkring Arcos de Valdevez
Der er gode indkøbsmuligheder i den nærmeste by Arcos de Valdevez, som ligger 6 km væk. Den lidt større by Ponte de Lima ligger ca. en ½ times kørsel mod syd.

Ponte de Lima med omkring 3.000 indbyggere er én af de ældste byer i Portugal, og byen fremstår indbydende og charmerende med det typiske sydlandske fænomen - marked hver 2. mandag.

Fra Ponte de Lima er der gode trafikale forbindelser til både Porto og Lissabon.

Projekt eller nøglefærdigt hus
Den naturskønne grund på 3.150 m2 koster 70.000 euro.

Det færdige byggeprojekt med et granithus i autentisk gammel portugisisk stil, men samtidig med alle moderne faciliteter vil - afhængig af købers ønsker - beløbe sig til ca. 100.000 euro.

Et nøglefærdigt hus vil således koste omkring 170.000 euro eller små 1.270.000 danske kroner.

Kontaktinformation
Portugalnyt tager imod henvendelser om den gamle ruin i Nordportugal via e-mail på info@portugalnyt.dk. Alle henvendelser videresendes til sælgers mægler.

Fakta om ruin til salg i Arcos de Valdevez, Nordportugal
Detaljer
Type: Ruin/projekt

Byggeår: ikke opgivet

Grundareal: 3.150 m²
Pris for ejendom
Kontantpris for ejendom:  70.000 euro
Nøglefærdigt hus: ca. 170.000 euro

Områdeinformation:
Region: Nordportugal, Minho
Distrikt: Arcos de Valdevez

Afstand indkøbsmuligheder:
6 km
Afstand Ponte de Lima:
25 km
Afstand lufthavn (Porto):
105 km 
Salg varetages af sælgers mægler

Ansvarsfraskrivelse
Vi forsøger at beskrive boliger til salg på Portugalnyt så nøjagtigt som muligt. Inden vi publicerer en bolig-beskrivelse dobbeltchecker vi alt, hvad vi kan. Der kan dog i oversættelser fra portugisisk/engelsk til dansk indsnige sig fejl, som vi ikke opdager. Der kan også være udtryk som ikke helt dækker det samme på forskellige sprog. Portugalnyt tager derfor forbehold for eventuelle faktuelle fejl, som måtte have indsneget sig i beskrivelsen af en bolig. Det er derfor vigtigt at køber gør sine egne undersøgelser inden køb.

Spændende ejendom på stor grund i NordportugalSe større kort