Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
 
Søg billige ferieboliger i Portugal - inkl. Madeira & Azorerne 
Søg ferieboliger
Log på Portugalnyt
Graça

Graça området er et boligkvarter som ligger nordøst for São Jorge slottet og er mindre kendt af de fleste. De to udsigtspunkter Miradouro de Graça og Miradouro de Nossa Senhora de Monte ligger begge i Graça.

Miradouro de Graça har en fantastisk udsigt over byen og slottet São Jorge. I tilknytning er  der en udmærket frilufts café som er populær blandt den lokale ungdom. Om sommeren har den åbent til sent.

Miradouro de Nossa Senhora de Monte (vor frues udsigtspunkt) ligger om muligt endnu bedre og er Lissabons højeste punkt. Man kan enten gå derop fra Alfama eller tage sporvogn nummer 28.

Der ligger selvfølgelig også en berømt kirke i Graça området. Den ligger ved Miradouro de Graça og blev bygget i 1271, hvilket gør den til én af Lissabons ældste.

I Graça området på Rua Damasceno Monteiro ligger desuden restauranten med den bedste udsigt i Lissabon. ’Via Graça’  har traditionel portugisisk menu. Der serveres bl.a. pato assado com muscatel – dvs. grillet and i muscatel-vin og linguado com recheio de camarão d.v.s. fyldt tunge-fisk med rejer.

Ferielejligheder i Graça
Via Portugalnyt kan du leje følgende ferielejligheder i Graça med fantastisk udsigt over Lissabon.

Via Graça, Lissabon
Udsigt fra restauranten Via Graça - Foto: Restaurante Via Graça