Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Nordportugal, Afife

Bungalow med pool i hyggelig landsby
Nybygget feriebolig i Afife ikke langt fra den spanske grænse udlejes til feriegæster.

Bungalowen er en del af 'Casa Santa Rita' i den hyggelige landsby Afife med godt 1600 indbyggere. Afife ligger mellem havet og bjergene i Nordportugal ikke langt fra middelalderbyen Viana do Castelo.

Her er der mulighed for at slappe af i et område, hvor der endnu er få turister.

Området omkring Afife
Afife har på trods af sin størrelse flere restauranter og café'er samt gode indkøbsmuligheder. Der er 1 kilometer ind til bymidten.

I den lidt større by Caminha omkring 14 kilometer nord for Afife finder man et livligt byliv. Fra Caminha er der færge over Minho delta'et til Spanien.

I området er der desuden rig mulighed for spændende vandreture med flotte udsigter i bjergene, og den flotte gamle kulturby Viana do Castelo med godt 35.000 indbyggere ligger kun 12 kilometer væk. Inden for kørselsafstand finder man også Braga, som er hovedbyen i Minho regionen, som er kendt for sin perlende Vinho Verde.

Indretning og faciliteter 
Den flotte og særdeles velholdte næsten nye bungalow i Afife har soveværelse med to senge samt mulighed for én ekstra opredning i stuen på sovesofa for en beskeden merpris. Der er desuden en vugge til rådighed.

I den kombinerede stue/spisekøkken er der plads til 4/3 personer og i køkkenet (kitchenette) har man alle de sædvanlige fornødenheder inklusive kogeplader, køleskab med fryser, microovn og kaffemaskine. Der er desuden vaskemaskine til rådighed hos ejerne for ophold udover en uge. 

Der er TV i stuen, men det bedste er den store udendørs fælles swimming pool. Pool'en måler 5x10 meter, og hvis det ikke er nok, kan man tage ned til den 7 kilometer lange strand, som ligger godt to kilometer væk. Stranden er ret populær for surfere. Der er i øvrigt udsigt til Atlanterhavet fra den dejlige feriebolig. 

Swimming pool'en deles kun med gæsterne i den anden bungalow i 'Casa Santa Rita'.

Hver bungalow har egen terrasse, en garage og fælles have med barbecue-område. Der er naturligvis havemøbler og sol-senge til rådighed. Strand parassol kan lånes. 

Der er også mulighed for at låne cykler mod depositum, og har man brug for at checke sin email kan det ske hos ejeren, som bor i nærheden. 

Den hyggelige feriebolig er røgfri indendørs og også velegnet til gæster, som er lidt oppe i årene. Der kan medbringes babyer op til 10 måneder gamle og børn over 10 år.

Der er mulighed for at spille krokket i haven og for at låne brædtspil og bøger på engelsk. Fra terrassen er der udsigt til bjergene.

Den flotte bungalow udlejes selvfølgelig med rent linned, som skiftes én gang om ugen.

Rejsen til Afife i Nordportugal
Vælger man at tage til Afife er man sikker på ro og fred. Området er meget landligt og alle kender hinanden. Man kan komme til Afife fra Porto, hvis lufthavn ligger omkring 75 kilometer væk. Alternativt kan man ankomme via Vigo's lufthavn i Galicien i Spanien, som ligger omkring 80 kilometer nord for Afife.

Har man lyst til selv at køre til Afife er der omkring 2750 kilometer fra den danske grænse.

Ejeren, som bor lige overfor, har i øvrigt kendskab til dansk og norsk. Bemærk at lejer man en bil i lufthavnen, vil større biler som regel skulle parkeres uden for området 50 meter væk, da vejen til 'Casa Santa Rita' er så smal (det er en gammel fåre-sti) at brede køretøjer har svært ved at komme igennem. Til gengæld giver det også mere fred og ro.

Ejeren tilbyder for rimelig betaling at møde gæsterne i Vigos eller Portos lufthavn, og der kan eventuelt også arrangeres ture i området. 

Der er i øvrigt endnu en bungalow, som den beskrevne til udlejning, så man har mulighed for at være i alt 4 voksne med 2 børn eller eventuelt 6 voksne i en kortere periode.

Alle priser opgivet er for én bungalow.

Fakta om feriebolig i Afife, Nordportugal
Detaljer
Stue: stue/alrum
Køkken: Udstyret
Soveværelser: 1
Badeværelser: 1
Boligareal: ca. 50 m2
Air condition: Nej, men fan
Centralvarme: ja
Terrasse: Ja
Swimming pool: Ja

Lokale aktiviteter:
- vandreture
- krocket 
Lejepris per uge
18 Mar - 31 Sept:    500 €
(2 personer)
18 Mar - 31 Sept:    550 €
(3 personer - heraf ét barn)
     
Lejepris per dag
18 Mar - 31 Sept:    75 €
(2 personer)
18 Mar - 31 Sept:    95 €
(3 personer - heraf ét barn) 

Lejepris per dag uden for højsæson
fra 1 Okt til midt i marts:   60 €
(2 personer)
fra 1 Okt til midt i marts:    80 €
Højtider, og perioden mellem jul nytår er dog højsæson
(3 personer - heraf ét barn) 


Der opkræves depositum.
Udlejning varetages af ejeren


Kontakt:
 Forespørgsler sendes til: ferie@portugalnyt.dk
(Husk at angive ønsket lejeperiode, antal personer samt bolig-nr. 301)

Se i øvrigt vores flysider, hvor Air Berlin som regel flyver til Porto fra København (over Palma de Mallorca) til en rimelig pris.

Flyver man fra Norge er forbindelserne til Porto knap so gode. Man kan eventuelt flyve med Ryanair til London-Standsted, hvor det irske selskab også har forbindelse til Porto. Alternativt kan man også med Ryanair tage via Madrid.

Flyver man istedet til Lissabon, skal man regne med en biltur fra Portugals hovedstad på 4-5 timer for at komme til Afife.

Rejsende fra Sverige har gode forbindelser fra både Göteborg og Stockholm til Porto.


Øvrige lejebetingelser for denne feriebolig
Udlejning altid minimum 3 dage.

Der gives rabat ved 10 overnatninger eller mere. 

Et depositum på 20% af den samlede lejepris betales ved bookning. Beløbet betales per bankoverførsel. De resterende 80% betales kontant i euro ved ankomst.

Der betales yderligere et depositum på 200 € ved ankomst. Beløbet refunderes når lejemålet afleveres i godkendt stand.

Kæledyr er som udgangspunkt ikke tilladt, men spørg alligevel.

Børn over 10 måneder og under 10 år kan desværre ikke medbringes. Børn over 10 år afregnes som 1 person. Baby er gratis at medbringe. 

Gæster opfordres til at at leje bil, men transport kan dog arrangeres til og fra lufthavn. Der påregnes 100 euro for en tur til lufthavnen i enten Spanien (Vigo) eller Portugal (Porto).

Rengøring af bungalowen påhviler lejer inden afrejse, men kan eventuelt arrangeres. Det koster 35 euro og skal bookes på forhånd sammen med lejemålet.

Der er garage til rådighed og området er desuden meget fredeligt og roligt. Biler op til VW Golf/Opel Astra størrelse kan køre helt ind til 'Casa Santa Rita'. Større biler må parkere 50 meter væk. Den kollektive trafik i området er ikke særlig god.

Dejlig bungalow med fred og ro i Afife, Nordportugal