Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
 
Søg billige ferieboliger i Portugal - inkl. Madeira & Azorerne 
Søg ferieboliger
Log på Portugalnyt
Om Portugalnyt

Praia do Portinho da Arrábida i Setubal

Én af de smukkeste strande langs den portugisiske kyst er Praia do Portinho da Arrábida i Setubal.

Stranden anses for at være én af de pæneste strande, som befinder sig i Portugal - og dette er ikke uden grund.

Feriehus i Palmela, 20 km fra stranden  

Det smukke, hvide sand og krystalklare, turkisblå vand, som står i fin kontrast til det grønne bjergområde, gør stranden til et besøg værd!

Landskab og strand i en samlet pakke
Tager man til Portinho da Arrábida strand, får man ikke kun strandoplevelsen, men også en smukt landskab med oven i hatten!

Stranden ligger i et stort naturreservat ved Serra da Arrábida Natural Park og Arrábida Mountains.

Arrabida Mountains er en bjergkæde, som strækker sig over 35 kilometer, hvor det højeste punkt (Formosinho) rejser sig 500 meter over havets overflade.

Fra toppen af Formosinho har man en smuk panoramaudsigt over det omkringliggende område. I denne region finder man ligeledes Arrabida Naturpark,

Ferielejlighed i Sesimbra  

Arrabida Natural Park blev oprettet tilbage i 1976. Parken er afgrænset af Setúbal, Palmela, Azeitão, Sesimbra og havet. Området er klassificeret som et område af særlig interesse for naturbeskyttelse - Cornie Biotop, foruden at være hjemsted for sjældne rovfugle, fauna, maritim flora og forskellige undervandsplanter.

Sado-floden - oplev definer på tæt hold
Sado-floden er en 175 kilometer lang flod i Portugal.

Den udspringer i det sydlige Alentejo tæt på byen Ouriqu og løber nordpå til udmundingen af Atlanterhavets Setubalbugt. Bugten anses for at være én af de smukkeste i verden.

I Sado floden er der rig mulighed for at opleve delfiner. Tag en bådtur med én af byens arrangører.

Her sejler man ude i vandet og gør nogle små stop undervejs, hvilket giver god tid til at beundre det fantastiske dyreliv under havoverfladen. Foruden delfiner vil man kunne spotte hejrer, flamingoer, rovfugle, hejrer, vadefugle, ænder og oddere.

Arrabida-stranden er det perfekte sted for dykning og snorkling. Her kan man svømme langs smukke koraller, sjove fisk og nyde det krystalklare vand.

Er man morgenfrisk kan en snorklingtur være lige i øjet! Her kan man i ro og mag nyde havets stilhed samt beundre de største og flotteste frisk.

Der er en række strande i Setubal, herunder kan nævnes Beach Galápos, Galapinhos Beach, Figuerinha, Coelhos, Creiro, Albarquel samt Beach Health.

Figueririnhas strand er den største og mest kendte strand - her er der gode muligheder for at parkere, men samtidig er stranden relativ at finde. Se kort.  

Tag færgen over Sado-floden fra Setúbal og bliv forført at Sados uberørte flodmunding, som huser et fantastisk dyreliv under havoverfladen. Endvidere kan man opleve kirker, klostre, overdådige villaer, klitter og fugleområder. 

Stranden Arrabida Setubal
Arrabida stranden i Setubal