Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Guide service i Portugal

Portugal er et relativt lille land med kun 11 millioner indbyggere, men i forhold til landets størrelse har Portugal et meget stort udvalg af aktiviteter.

Er I ved at planlægge en rejse til dette spændende land, det være sig; medarbejder, kunde-, venne-, tema-, studie- eller familietur, kan vi hjælpe med at arrangere det.

Portugalnyt samarbejder med såvel autoriserede danske guider, danske rejseassistenter samt lokale tur-operatører.

Mulighederne er mange og ingen opgave er for lille.

Book engagerede og velkvalificerede danske guider i Portugal
Vi samarbejder med autoriserede danske fastboende guider, som har boet en årrække i Portugal, og som naturligvis taler portugisisk. Deres indgående kendskab og lokale forbindelser er med til at sikre en individuel og personlig service/oplevelse.

Charmerende Lissabon
I det charmerende Lissabon er der næsten altid solskin. Hovedstaden i Portugal er en blanding af nyt og gammelt tilsat latinsk livsglæde og temperament.

De danske guider kender indgående til Lissabon og dens hemmeligheder. De gamle gader og stræder gemmer på et utal af gode og ofte billige restauranter, og i fado-husene/fadorestauranterne i Lissabon kan gæsterne lytte til den typiske portugisiske sang, mens der spises.

Ud over Lissabon kan vores guide service arrangere og ledsage på ture af faglig og/eller kulturel interesse, f.eks. vingårde, portvinssmagning, middelalderslotte, tyrefægtning, byvandring, korkproduktion, lokale fabrikker, Europas største factory outlet, "Europas største solfangeranlæg", og ekskursioner på/ved havet. Mulighederne er næsten ubegrænsede.

Sintra, vin og gastronomi
Vest for Lissabon ligger byen Sintra, som er en arkitektonisk juvel, og desuden rig på kulturelle oplevelser. De danske guider sammensætter gerne et program og ledsager på en kulturrejse i H.C. Andersens forunderlige Sintra eller til andre spændende udflugtsmål i Portugal, såsom Mafra, Obidos, Evora, Porto eller Coimbra.

Nordportugal - med egen guide
I Douro området i Nordportugal, hvor portvinen kommer fra, kan man smage vin, besøge vingårde gerne kombineret med spændende kulinariske oplevelser, eller sejlads på den pittoreske Douro flod.

Grupperejser og golfrejser til Portugal
Hvad enten man er en skoleklasse på studietur, en seniorklub på grupperejse, et selskab på kulturrejse, en polterabend eller virksomhed til konference i Portugal, kan der arrangeres korte eller længere guidede ture (eventuelt over en hel uge eller længere)

Der kan også arrangeres personlig guide service for par og mindre grupper i Lissabon og til udvalgte steder i Portugal.

De danske guider assisterer desuden ofte ved golfrejser.

Endvidere fungerer vores danske guide service i Portugal også som lokal assistance ved konferencer, forretningsmøder og lignende.

Oplevelser og priser på guiding i Portugal
Er I interesseret i at høre mere om, hvad der er muligt i Portugal og til hvilke priser, bedes I skrive til guide@portugalnyt.dk og angive:

 1. Hvor mange I er?
 2. Om der er tale om en firmarejse, studietur, team building tur, familietur, golfrejse eller andet?
 3. Har I særlige ønsker til oplevelser i Portugal?
 4. Hvilken form for guiding? (pakkeløsning/enkeltture)

Portugalnyt vil herefter sætte jer i forbindelse med vores guidepartnere.

Priser på guide service i Portugal
Guide service tilbydes til udflugter, gåture og events, og priserne varierer selvfølgelig efter varighed, antal personer og andre omkostninger (så som transport og entré gebyrer)

Her er et par priseksempler for én guide i Portugal.
(ekskluderet transport, entre og måltider)

Halvdags tur (4 timer)  fra 100,00 €

 • Introduktion til Lissabon/byvandring
 • Alfama / Belém / Bairro Alto
 • Lissabons highlights
 • Sintra

Heldagstur (8 timer) fra 165,00 €

 • Sintra, Cascais, Cabo da Roca, Estoril
 • Evora vingård
 • Setubal, Sadofloden, Arrábida
 • Obidos
Få din egen personlige lokale rejseguide i Portugal
Få en personlig rejseguide i Portugal - Foto: José Manuel