Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Liebhaverejendom i Sintra

DENNE BOLIG ER IKKE LÆNGERE TIL SALG.

Sintra er berømt for sine slotte, smukke bygninger og fantastiske natur. Det er et af de foretrukne områder at bosætte sig i på Lissabonkysten for individualister med god økonomi.

I de senere år har mange velhavere fra såvel Lissabon som fra udlandet valgt at bosætte sig i Sintra. Der er let at komme frem og tilbage fra Lissabon, som ligger små 35 kilometer fra Sintra.  

Quinta i Sintra-området
I Azoia området tæt på Sintra og ikke langt fra Europas vestligste punkt Cabo da Roca er en stor landejendom, eller på portugisisk Quinta, med et samlet grundareal på 15.000 m2 til salg.

Hovedbygningen er løbende forbedret og udvidet og omfatter nu i alt 850 kvadratmeters beboelse i 3 etager.

Der er naturligvis panorama udsigt til Atlanterhavet mod syd. Ejendommen ligger i rolige omgivelser og har en flot terrasse.

Den store have med tilhørende tennisbane (med belysning) er anlagt i typisk portugisisk stil. I haven er der desuden swimming pool.

Indretning
Denne liebhaverejendom skal opleves. Der er 7 stuer og 6 soveværelser, en sauna, et fitnessrum og yderligere 3 værelser.

I Portugal har man stadig store familier, og som følge heraf er god plads i høj kurs. Den største af stuerne er således på 67 kvadratmeter.

Den store ejendom er indrettet på traditionel portugisisk vis. En ny ejer vil let kunne sætte sit helt personlige præg på landstedet.  

Ejendommen har centralvarme, air condition og alarm. I garagen er der plads til 4 biler. Der er desuden et viktualierum på hele 15 kvadratmeter, et vaskerum og et uudnyttet loftareal på 120 kvdratmeter.

I tilfælde af at elforsyningen skulle blive medlertidigt afbrudt har ejendommen egen dieselgenerator.

I forbindelse med ejendommen er der hestestald, og det er muligt ejeren vil sælge sin lusitaner-hest til den rette køber.

Til ejendommen hører desuden en seperat tjenestebolig med 2 soveværelser (T2). 

Beliggenhed
Området, hvor landstedet ligger, hedder Colares og er tæt på den lille by Azoia.

Ikke så langt derfor ligger den berømte kulturby Sintra. Der er heller ikke langt til Europas vestligste punkt Cabo da Roca og feriebyen Cascais.

Området omkring Sintra er kendt for sin fantastiske natur, og der er ikke langt til Cascais-Sintra Nature Park. Se også vores Sintra-sektion.

Stranden
Der er omkring 10 minutters kørsel til den pragtfulde Guincho strand, som er verdensberømt blandt wind- og boardsurfere. I Guincho finder man også nogen af Lissabon-områdets bedste restauranter.

I nærheden af Guincho lidt længere mod nord finder man desuden indenfor 10-15 minutters køreafstand fra ejendommen de blandt portugiserne berømte strande Praia Grande og Praia Pequeno. 

Golf i Sintra og Cascais
Golfbanen Penha Longa ligger ligeledes omkring 10 kilometer væk.

Omkring Cascais finder man desuden banerne Oitavos og Quinta da Marinha. Se også sektion om golf på Lissabonkysten.

Kontaktinformation
Quinta'en i Sintra er sat til salg af ejeren, som bor i huset. 

Portugalnyt tager imod henvendelser om liebhaverejendommen via e-mail på info@portugalnyt.dk. Alle henvendelser videresendes til sælgers mægler.

Fakta om liebhaverbolig til salg i Sintra, Portugal
Detaljer
Type: Landsted/Quinta
Byggeår: ikke opgivet
Størrelse totalt: 15.000 m²
Beboelse: 850 m²
Stuer: 5 (15-67m²)
Køkken: 23 m²
Soveværelser: 5
Badeværelser: 5
Ekstra værelser: 3
Hall: 16 m²
Viktualierum: 15 m²
Loft: 120 m²
Vaskerum: 15 m²
Garage: Ja - til 4 biler 
Pool: Ja - udendørs
Pris for bolig
Kontantpris: 2.500.000 euro
Områdeinformation:
Region: Portugal, Sintra,
Distrikt: Cascais/Sintra

Afstand til Guincho: 10 km
Afstand til Cascais 15 km
Afstand til lufthavn: 35 km. (Lissabon)
Afstand til golfbane: 10 km
Salg varetages af sælgers mægler

Ansvarsfraskrivelse
Vi forsøger at beskrive boliger til salg på Portugalnyt så nøjagtigt som muligt. Inden vi publicerer en bolig-beskrivelse dobbeltchecker vi alt, hvad vi kan. Der kan dog i oversættelser fra portugisisk/engelsk til dansk indsnige sig fejl, som vi ikke opdager. Der kan også være udtryk som ikke helt dækker det samme på forskellige sprog. Portugalnyt tager derfor forbehold for eventuelle faktuelle fejl, som måtte have indsneget sig i beskrivelsen af en bolig. Det er derfor vigtigt at køber gør sine egne undersøgelser inden køb.

Liebhaverejendom i Azoia, Sintra tæt ved Cabo da Roca