Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Luksusvilla med pragtfuld udsigt i Sintra

I det charmerende Sintra nordvest for Lissabon ikke langt fra Cascais er en luksusvilla på 200 m2 til salg.

Huset blev opført i 1996 og ligger i Cascais naturpark i de mest naturskønne omgivelser, man kan forestille sig. Ikke langt derfra finder man Europas vestligste punkt Cabo da Roca.

Udsigten er et kapitel for sig. Der er 180 graders udsigt til Atlanterhavet fra den ene side af huset, og 180 graders udsigt til Sintra bjergene (Serra da Sintra) fra den anden side. 

Villa'en har en omkring 1.000 m2 stor have med udendørs jacuzzi og pool på 4 gange 6 meter. Desuden er der barbecue terrasse med showerfacilitet.

Indretning
Den pragtfulde villa er flot indrettet og har god plads til en stor familie.

Huset (bortset fra garderoben og mezzaninen) har klinkegulv, som på portugisisk kaldes ladrilho. I stuen er der lagt egetræsgulv.

Master bedroom'et har egen walk-in garderobe med egetræsgulv. Der er karmin i soveværelset og naturligvis stort privat badeværelse.

Der er yderligere tre soveværelser og to badeværelser i villa'en. Ét af badeværelserne har tyrkisk (steam) bad.

I den store 40 m2 stue er der brændeovn (se billede). Der er desuden separat TV stue i huset og varanda med markise.

Køkkenet er fuldt udstyret og er på 11 m2. I tilknytning til køkkenet er der spiserum på 9 m2. Alle hvidevarer er af mærket GE electro.

Der er desuden vaskerum og kælder. I garagen er der plads til 2 biler.

Fra mezzaninen, som befinder sig over stuen er der udsigt til Sintra bjergene og der er desuden en vinterhave med fantastisk udsigt til både bjergene og havet. Man kan faktisk sidde indenfor og se solnedgang over Atlanten.

Den luksuriøse villa har centralvarme, kabel-TV og alarm installeret. Da villa'en er et nyere byggeri, er alle vinduer af termoglas.

Af andre faciliteter kan nævnes automatisk garagedør og eget dieselfyr i kælderen, som kan opvarme huset. Det er dog som regel ikke nødvendigt. Opvarmning kan også finde sted ved hjælp af den meget effektive brændeovn, som findes midt i stuen.

Alle lamper i huset er forsynet med energisparepærer. Lågen ud til vejen fungerer ved fjernbetjening.

Beliggenhed
Villaen ligger i nærheden af kulturbyen Sintra ikke langt fra Cascais. Fra ejendommen er der omkring 200 meter til hovedvejen. Da der kun er to naboer og en naturpark i nærheden, er der altid ro og fred og næsten ingen trafik.

Inden for 5 minutters gå-afstand er der minimarked til småindkøb. Det store Cascais Shopping indkøbscenter ligger omkring et kvarters kørsel væk. 5 minutters kørsel væk finder man et lokalt supermarked.

Det tager 20 minutter at køre til badebyen Cascais og 40 minutter til Lissabons centrum eller Lissabon lufthavn.

Strande i nærheden af ejendommen
Guincho surfer stranden og Guincho områdets rige udvalg af eksklusive restauranter kan nås på kun 10 minutter i bil. I Guinco finder man desuden fitnessklub, rideskole, tennis, squash og naturligvis alle slags vandsportsaktiviteter.

Vil man hellere til Praia Grande eller Praia Pequena eller Praia da Adraga, som har lidt færre turister end strandene i Estoril og Cascais, tager det også kun 10 minutter i bil.

Golfbanen ved Sintra
Golfbanen Penha Longa kan ligeledes nås med en køretur på 10 minutter og vil man gerne besøge kulturbyen Sintra tager det 20 minutter.

Der er også mulighed for et smuttur til byen Colares med hyggelige café'er og restauranter. Den ligger 10 minutters bilkørsel fra ejendommen.

Naturen omkring Sintra
Efter kun et par minutters gang fra den dejlige villa befinder man sig i Sintra-Cascais naturpark, som også kalde Serra da Sintra parken. Parken dækker et stort område nordvest for Cascais og har et fantastisk plante og dyreliv. En del af parken er klassificeret som World Heritage Landscape af Unesco. 

Serra de Sintra parken er et godt sted for fugleinteresserede, og her kan man også studere dinosaur-spor. Der er naturligvis også mulighed for at tage på vandreture eller på cykel- og rideture.

I det nærliggende naturområde mellem havet og villaen kan man ligeledes vandre, cykle eller ride og der er desuden mulighed for fiskeri.

Kontaktinformation
Villaen i Sintra er sat til salg af ejeren, som bor i huset. Portugalnyt tager imod henvendelser om lejligheden via e-mail på info@portugalnyt.dk. Alle henvendelser videresendes til sælger.

Fakta om bolig til salg i Sintra, Portugal
Detaljer
Type: Luksusvilla
Byggeår: 1996
Grund: 1460 m²
Beboelse: 200 m²
Stue: 40,8 m²
Køkken + spisestue: i alt 20 m²
TV-stue: 12,6 m²
Vinterhave: 8 m²
Soveværelser: 3
Badeværelser: 3
Vaskerum: ja
Kælder: Ja - 25 m²
Mezzanin: ja - i eg
Garage: Ja - til to biler 
Pris for bolig
Kontantpris: 1.000.000 euro
Områdeinformation:
Region: Portugal, Sintra,
Distrikt: Cascais/Sintra

Shopping: 5 min. gang
Afstand til strand: 8-10 km
Afstand til lufthavn: 35 km (Lissabon)
Afstand til golfbane: 10 km
Afstand til naturpark: 0 km
Salg varetages af sælger og sælgers mægler

Ansvarsfraskrivelse
Vi forsøger at beskrive boliger til salg på Portugalnyt så nøjagtigt som muligt. Inden vi publicerer en bolig-beskrivelse dobbeltchecker vi alt, hvad vi kan. Der kan dog i oversættelser fra portugisisk/engelsk til dansk indsnige sig fejl, som vi ikke opdager. Der kan også være udtryk som ikke helt dækker det samme på forskellige sprog. Portugalnyt tager derfor forbehold for eventuelle faktuelle fejl, som måtte have indsneget sig i beskrivelsen af en bolig. Det er derfor vigtigt at køber gør sine egne undersøgelser inden køb.

Luksusvilla i Sintra tæt ved Cabo da Roca