Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkPriser i Lissabon

Sidste indlæg 24-09-2008 20:39 af Mille Junker. Antal svar: 2.
Side 1 af 1 (3 poster)
Forrige Næste
 • 24-09-2008 13:11

  Priser i Lissabon

  Halløj!

   Vi er en handelsskoleklasse, der skal til Lissabon her i uge 41, og jeg vil bare gerne lige vide, hvad det koster i Lissabon med hensyn til at gå ud at spise og at gå i byen.

  Er det væsentlig billigere, eller er priserne meget det samme som i Danmark, eller måske mere som i Málaga (der var jeg på studietur i januar).

   

  Jeg har kigget rundt på nettet og googlet diskoteker i Lissabon, men jeg kan ikke finde nogen priser for, hvad det koster. :(

   Kan I hjælpe mig?

   

  Hilsen Mille Junker.

  - På forhånd tak.


  Emner: ,
 • 24-09-2008 19:08

  Sv: Priser i Lissabon

  At spise ude i Portugal er ca. 3000 km. fra Danmark også prismæssigt.

  Priserne på diskotekerne kender jeg ikke, Tag en Taxa og spørg !  De plejer at have svaret.  Men hvis i skal ud at spise, ganske almindeligt, med kniv og gaffel, ligger menupriserne fra et par tusinde €... (Luxusrestauranter !)...... til omkring 10 €, på almindelige Restauranter og Snackbarer. Mange af disse serverer desuden halve portioner til  5 - 6 €.  Normalt spiser man godt og rimeligt billigt her i Portugal.                                                                                   I Lissabon er menuen normalt oversat til Engelsk og Tysk.                                                   Blot en enkelt advarsel.....: "Pas på Indgangsretterne!       Det er brød, smør, ost, skinke m.m"!          Det sættes på bordet, uden at man beder om det. Og ofte koster det mere end hovedretten. Det er ingen skam at afslå, og sige at man ikke spiser brød. Så fjerner tjeneren det igen. Flere steder serverer man iøvrigt en "Turistmenu", der består af brød, suppe, fiskeret / kødret, desert, vin / vand til 7 - 8 €, alt incl.

  Håber i får et godt ophold

  Hilsen  Asger Larsen

  Asger Larsen

 • 24-09-2008 20:39

  Sv: Priser i Lissabon

  Mange tak :)

  Det var da noget, man kunne bruge til noget, det med "indgangsretterne".