Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkFerielejligheder i Alfama - oplev det historiske Lissabon

Sidste indlæg 01-03-2009 12:09 af Henrik Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 01-03-2009 12:09

  Ferielejligheder i Alfama - oplev det historiske Lissabon

  Alfama er Lissabons ældste bydel som ligger perfekt øst for Lissabons centrum tæt ved Tejo floden. Alfama er kendt for sine små smalle gader, utallige kirker samt hyggelige restauranter. Det er også i Alfama at man finder mange af de kendte fado-huse i Lissabon samt Lissabons fado-museum. Alfama er det perfekte udgangspunkt, hvis man vil opleve det historiske Lissabon.

  Ferielejligheder i Alfama - bo midt i det historiske Lissabon
  Via Portugalnyt er det nu muligt at leje to ferielejligheder i Alfama. Ferielejlighederne er nyistandsatte og udlejes direkte af ejeren på dagsbasis til ganske rimelige priser. Ferielejlighederne er derfor et oplagt valg til en romantisk og billig storbyferie i Lissabon. Ferielejlighederne ligger i den samme bygning og kan derfor med fordel lejes af 2 par, der ønsker at holde ferie sammen midt i det historiske Lissabon.

  Se billeder og læs detaljer om ferielejlighederne i Alfama:


  Portugalnyt formidler ferieboliger fra private udlejere i Portugal samt fra lokale portugisiske udlejningsbureauer. Udlejerne forpligter sig til at annoncere lejepriser for ferieboligerne, der aldrig er dyrere end de annoncerede priser i øvrige medier. Portugalnyt ønsker ikke at være et fordyrende mellemled for lejerne. Man kan nu leje over 30 ferieboliger i Portugal via Portugalnyt.

  Henrik Dahl
  Portugalnyt
  henrik@portugalnyt.dk