Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkDyreste enkeltbillet fra Portugal til Danmark

Sidste indlæg 07-04-2009 12:47 af Henrik Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 07-04-2009 12:47

  Dyreste enkeltbillet fra Portugal til Danmark

  Hvad gør man, hvis arbejdet kalder midt under familieferien i Portugal? Jo, man chartrer da bare et fly i Danmark og bliver hentet i Faro lufthavn til den nette pris af 180.000 kr.

  Flere danske medier beretter i dag historien om Lene Espersens spektakulære hjemrejse fra Portugal i forbindelse med Lars Løkke Rasmussens udnævnelse som statsminister i Danmark.

  Ifølge Ekstrabladet blev beslutningen at om leje et fly til at hente Lene Espersen hjem fra Portugal truffet af Statsministeriet sent lørdag aften, da Lene Espersen ikke ville kunne nå rettidigt hjem fra Portugal med et almindeligt rutefly. Oppositionen er heller ikke tilbageholdende med kritik af Lene Espersens dømmekraft, da sandsynligheden for en ny statsminister i lang tid har stået klart, som følge af Anders Fogh Rasmussens nye job som NATO generalsekretær. En juraekspert mener dog ikke at der er noget at komme efter i sagen.

  Gad vide hvad det ville have kostet at chartre et privat fly i Portugal i stedet?

  EB.dk: Henter Lene E. hjem i privatfly til 180.000 kr

  EB.dk: Bred kritik af Espersens ferietur.

  Henrik Dahl
  Portugalnyt
  henrik@portugalnyt.dk