Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkBillig ferielejlighed i Praia da Rocha, Algarve

Sidste indlæg 20-04-2009 14:31 af Henrik Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 20-04-2009 14:31

  Billig ferielejlighed i Praia da Rocha, Algarve

  Lej en billig ferielejlighed tæt ved én af Algarvekystens mest populære strande. Portugalnyts oversigt over ferieboliger i Portugal er netop udvidet med en billig ferielejlighed midt i Praia da Rocha. Ferielejligheden har plads til en familie på 4 personer.

  Ferielejligheden udlejes privat for minimum én uge af gangen og koster fra 320 Euro per uge i lavsæsonen til 620 Euro per uge i højsæsonen i juli og august. Det er også muligt at langtidsleje boligen i Algarve med yderligere rabat uden for højsæsonen.
  Læs nærmere om den billige feriebolig i Praia da Rocha.

  Se også:
  Penthouse lejlighed udlejes i Praia da Rocha.


  Portugalnyt formidler ferieboliger fra private udlejere i Portugal samt fra lokale portugisiske udlejningsbureauer. Udlejerne forpligter sig til at annoncere lejepriser for ferieboligerne, der aldrig er dyrere end de annoncerede priser i øvrige medier. Portugalnyt ønsker ikke at være et fordyrende mellemled for lejerne. Man kan nu leje over 30 ferieboliger i Portugal via Portugalnyt.

  Henrik Dahl
  Portugalnyt
  henrik@portugalnyt.dk