Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkIdeelle boliger til Lissabon grupperejser

Sidste indlæg 28-04-2009 13:09 af Henrik Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 28-04-2009 13:09

  Ideelle boliger til Lissabon grupperejser

  Et centralt beliggende byhus i Lissabon med 6 separate lejligheder er nu klar til udlejning. Boligerne er idelle, hvis man rejser flere familier sammen, eller hvis man blot gerne vil bo lidt adskilt. Det er muligt at leje en eller flere af lejlighederne, der er stort set ens, og lejlighederne er alle moderne og velindrettede.

  Der er plads til op til 4 personer i hver lejlighed, og der kan således (såfremt lejlighederne ikke er booket til anden side) bo op til 24 personer i byhuset. Dette gør også byhuset ideelt til Lissabon grupperejser, hvis man foretrækker at bo lidt autentisk i stedet for blot at booke hotelværelser. Lejlighederne kan bookes fleksibelt på dagsbasis og til attraktive priser.

  Byhuset ligger perfekt i Santos, med nem adgang til Lissabon centrum, transportfaciliteter samt restaurant-, café- shopping-gader i Lissabon.

  Læs nærmere og se billeder: Skønne ferieboliger i Lissabon.


  Portugalnyt formidler ferieboliger fra private udlejere i Portugal samt fra lokale portugisiske udlejningsbureauer. Udlejerne forpligter sig til at annoncere lejepriser for ferieboligerne, der aldrig er dyrere end de annoncerede priser i øvrige medier. Portugalnyt ønsker nemlig ikke at være et fordyrende mellemled for lejerne.

  Henrik Dahl
  Portugalnyt
  henrik@portugalnyt.dk