Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkSolstrålehistorie fra Lissabon

Sidste indlæg 13-10-2009 14:28 af Henrik Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 13-10-2009 14:28

  Solstrålehistorie fra Lissabon

  Her i Portugal Forum beretter danske turister af og til om uheldige oplevelser med lommetyve eller taxi-ture til overpris i Portugals hovedstad.

  Denne gang kan vi istedet viderebringe en solstrålehistorie, der viser at der skam også findes venlige og ærlige mennesker blandt taxi-chaufførerne i Lissabon.

  En gruppe danskere tog forleden en taxi fra Cais de Sodré til Den Danske Ambassade i Lissabon. I taxien faldt en iPhone ud af en bukselomme, hvilket først blev opdaget senere på aftenen.

  Den efterfølgende morgen henvendte taxi-chaufføren sig på ambassaden for at aflevere mobiltelefonen. Tre unge udlændinge, der var kunder i taxien, havde fundet mobiltelefonen og afleveret den til chaufføren! Taxachaufføren havde herefter bedt sin datter om at ringe til de portugisiske numre i telefonen. Her fik hun fat i en ven, som blev bedt om at sende en mail om, at telefonen ville blive afleveret på ambassaden.

  Det må man kalde god service!

  Læs også: Gode råd om taxi-kørsel i Lissabon

  Henrik Dahl
  Portugalnyt
  henrik@portugalnyt.dk