Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkMadeira rejser - nye læserrejser til Madeira fra Kulturrejser Europa

Sidste indlæg 30-03-2010 17:17 af Henrik Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 30-03-2010 17:17

  Madeira rejser - nye læserrejser til Madeira fra Kulturrejser Europa

  I samarbejde med Kulturrejser Europa præsenteres to spændende rejser til Madeira, som man som læser af Portugalnyt kan bestille med læserrabat.

  Madeira rejse: Vidunderlige Madeira
  Denne læserrejse kombinerer afslapning og oplevelser på Madeira. Udgangspunktet er et godt 4-stjernet hotel i Funchal, hvorfra der er spændende udflugter på Madeira. Der er dog også tid til ferieafslapning ved poolen og hyggelige gå-ture på egen hånd i Funchal, der er Madeiras største by. Nedenfor findes link til deltaljeret rejsebeskrivelse med priser, rejse-tidspunkter og bestillingsformular.
  Læs om læser-rejsen: Vidunderlige Madeira

  Madeira rejse: Madeiras højdepunkter
  På denne læserrejse vil man opleve Madeiras største seværdigheder. Rejsen byder på interessante vandreture og udforskning af Madeiras små charmerende kystbyer - herunder Câmara de Lobos. Blandt Madeiras højdepunkter finder man naturligvis også Nonnernes Dal, Botanisk Have i Funchal og Madeiras største rosenhave. Rejsen indeholder ophold på 3 dejlige hoteller på Madeira. Nedenfor findes link til deltaljeret rejsebeskrivelse med priser, rejse-tidspunkter og bestillingsformular.
  Læs om læser-rejsen: Madeiras højdepunkter

  Henrik Dahl
  Portugalnyt
  henrik@portugalnyt.dk