Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkBilligt feriehus med pool i Palmela syd for Lissabon

Sidste indlæg 10-06-2010 15:45 af Henrik Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 10-06-2010 15:45

  Billigt feriehus med pool i Palmela syd for Lissabon

  I landlige omgivelser ved Palmela syd for Lissabon er et nyopført charmerende lille feriehus netop blevet klar til udlejning. Feriehuset er danskejet og har plads til op til 6 personer. Udenfor feriehuset findes stor swimming pool, solstole og en lille terrasse med grill.

  Fra feriehuset i Palmela er der ca. 10 minutter i bil til nærmeste strand, og der er endvidere mulighed for at tage på udflugter til mange seværdigheder i området syd for Lissabon. Nationalparken ved Arrábida ligger f.eks. kun 20 km. derfra.

  Feriehuset ligger ligeledes ideelt for golfspillere, der ønsker at udforske de mange golfbaner syd for Lissabon - f.eks. golfbanerne ved Troia og Quinta de Peru, der begge ligger tæt på Palmela.

  Læs nærmere om det billige feriehus ved Palmela


  Portugalnyt formidler ferieboliger fra lokale private udlejere i Portugal samt fra lokale portugisiske udlejningsbureauer. Udlejerne forpligter sig til at annoncere lejepriser for ferieboligerne, der aldrig er dyrere end de annoncerede priser i øvrige medier.
  Henrik Dahl
  Portugalnyt
  henrik@portugalnyt.dk