Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkLeje af bolig

Sidste indlæg 18-06-2010 16:13 af Sean Dahl. Antal svar: 1.
Side 1 af 1 (2 poster)
Forrige Næste
 • 17-06-2010 15:48

  • sofieaa
  • Top 500 Bidragsyder
  • Aktiv siden:
   17-06-2010
  • Indlæg 1

  Leje af bolig

  Hej,

  Det er måske et lidt oplagt/dumt spørgsmål - men jeg vil høre jer ad, hvordan det er muligt at afgøre, hvorvidt husene/lejlighederne er udlejet i den ønskede uge?

  Skal man henvende sig til bureauet gennem en forespørgsel, eller hvordan forholder det sig?

  På forhånd tak!

   

  Mvh,

  Sofie


  Emner: ,
 • 18-06-2010 16:13

  Sv: Leje af feriebolig i Portugal

  Hej Sofie

  De færreste udlejere har en til enhver tid 100% opdateret kalender.

  Derfor er vi nødt til at forespørge på den givne feriebolig i Portugal hver gang, vi modtager en forespørgsel på Portugalnyt.

  Af og til ved vi besked samme dag, som forespørgslen indløber. Det kan også ske at der går en dag eller i sjældne tilfælde to dage inden vi har en valid tilbagemelding fra ejer/udlejer.

  For at høre om en lejlighed er ledig, sender man en mail til os på ferie@portugalnyt.dk med angivelse af ferieboligens nummer, antal personer (herunder børn og børns alder) og perioden forespørgslen gælder. Så vender vi tilbage med besked på mail hurtigst muligt.

  I øjeblikket (midt i juni 2010) har vi eksempelvis ledige uger i juli og august 2010 i sommerhus med pool ved Lissabon (bolig 340), i ferielejlighed i Albufeira-Montechoro i Algarve (bolig 304), i diverse Lissabon-lejligheder (se eksempel) samt i ferieboliger i Évora og Nordportugal.

  Der kan også stadig findes feriehus eller ferielejlighed til uge 29, uge 30, uge 31, uge 32, uge 33 og uge 34 i juli eller august i Cascais-Estoril området (se eksempel).

  På Algarvekysten er der også stadig ledige uger i juli og august i eksempelvis byen Carvoeiro. Dog bliver udvalget mindre jo tættere man kommer på juli-august.

  Skriv gerne til os med angivelse af hvilken type/størrelse feriebolig i Algarve, der ønskes - så finder vi en lejlighed eller et hus på Algarvekysten - også ved relativt 'sene' forespørgsler. Det er en god ide at skrive lidt om der forventes pool, om man forventer at bo i byen (eller meget tæt på stranden) og om man forventer luksus eller har det fint med en god og lidt billigere feriebolig.  

  Efter august er der generelt større udvalg - specielt på Algarvekysten, men nogen lejligheder og huse er dog allerede så småt ved at være booket til sensommer/efterår 2010.

  Med venlig hilsen

  Sean

     

   

  Sean
  Portugalnyt