Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkStor ferielejlighed udlejes i Lissabon - bo i centrum af Lissabon

Sidste indlæg 01-07-2010 10:18 af Henrik Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 01-07-2010 10:18

  Stor ferielejlighed udlejes i Lissabon - bo i centrum af Lissabon

  I den charmerende og centralt beliggende bydel Alfama i Lissabon udlejes nu en nyrenoveret ferielejlighed med plads til op til 10 personer.

  Den store ferielejlighed er 190 m2, ligger på 3. sal og består af 4 soveværelser, 3 badeværelser, og en stor spisestue/lounge samt dagligstue. Køkkenet er velindrettet og der er franske balkoner. Lejligheden har også gratis trådløst internet.

  Denne ferielejlighed i Lissabon er således perfekt hvis man er en stor familie eller flere familier som ønsker at opleve en storbyferie i Lissabon med nem adgang til alle Lissabons seværdigheder.

  Ferielejligheden i det centrale Alfama i Lissabon ligger få minutters gang fra metro-stationen Santa Apolonia, og kan lejes fra 150 euro per overnatning. (4 personer)

  Læs nærmere: Stor ferielejlighed i Lissabon


  Portugalnyt formidler ferieboliger fra lokale private udlejere i Lissabon samt fra lokale portugisiske udlejningsbureauer. Udlejerne forpligter sig til at annoncere lejepriser for ferieboligerne, der aldrig er dyrere end de annoncerede priser i øvrige medier. Glæd dig til at opleve en unik storbyferie i Lissabon.
  Henrik Dahl
  Portugalnyt
  henrik@portugalnyt.dk