Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkDanske virksomheder og mulighederne på det portugisiske marked

Sidste indlæg 13-01-2011 10:56 af Steen K Thomsen. Antal svar: 1.
Side 1 af 1 (2 poster)
Forrige Næste
 • 04-09-2010 16:40

  Danske virksomheder og mulighederne på det portugisiske marked

  Fra den 6. - 10. september 2010 har danske virksomheder mulighed for at arrangere et møde i Danmark med den handelsansvarlige for den danske ambassade i Lissabon.

  Danske virksomheder kan bl.a. få rådgivning om forretningsmulighederne på det portugisiske marked.

  Kontaktoplysninger:
  Commercial Officer, Anders Cardoso Hyttel, Embassy of Denmark, Lisbon

  Se oversigt over Portugalnyts artikler om danske virksomheder i Portugal

  Henrik Dahl
  Portugalnyt
  henrik@portugalnyt.dk

 • 13-01-2011 10:56

  Sv: Danske virksomheder og mulighederne på det portugisiske marked

  Som interesseret, enten bosiddende eller forhåbentligt kommende bosiddende i det portugisiske, kunne der så fra ambassadern frigives informationer om de virksomheder der benytter sig af sådanne tilbud?

  Fra tid til anden er en virksomhed jo begrænset af eget manglende kendskab eller opfattelse af kendskab til en række af faktorer, der jo kan se anderledes ud. Derudover kunne det måske også tænkes, at den nye virksomhed, der forespørger hos ambassaden, kunne have nytte af at komme i tættere dialog med os der bor i portugal fysisk eller mentalt hhv... (Og ja, det er virkeligt en drøm at komme retur!)

   Som en sidebemærkning kunne man jo også være nysgerrig i forhold til eksempelvist svenske eller norske virksomheder der måske har behov for nogle dygtige og engagerede medarbejdere - har vi nogen nordisk venskabsforening eller noget?

  Bedste hilsner

  Steen