Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkDanskere forsvundet på Madeira

Sidste indlæg 05-01-2012 9:35 af Sean Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 05-01-2012 9:35

  Danskere forsvundet på Madeira

  Myndighederne på Madeira leder den 5. januar 2012 efter to danske kvinder på den populære ferieø.

  De to erfarne vandrere på henholdsvis 73 og 77 år er ifølge Jyllandsposten ikke set siden den 1. januar, hvor de forlod deres hotel for at tage på vandretur omkring Nonnernes Dal på Madeira.

  Se mere på Jyllandsposten.

  Den portugisiske TV-kanal SIC bragte den 4. januar følgende indslag om eftersøgningen.

  Danmarks Radio bragte torsdag den 5. januar følgende nyhedsindslag om eftersøgningen på Madeira

  Se også Berlingske artikel fra torsdag formiddag d. 5. januar. Eftersøgningen efter de to danske turister er genoptaget torsdag morgen og vil koncentrere sig om levada-området Piornais, skriver Journal de Madeira.

  En rejseguide fra Madeira blev den 5. januar interviewet af Politiken om farene ved at gå alene rundt på de mest vanskelige levada'er.

  Opdatering 5. januar kl. 14.00, portugisisk tid
  Journal de Madeira skriver at der er fundet to lig samt en rygsæk tilhørende én af de to danske turister omkring 20 meter neden for en levada-sti i et vanskeligt tilgængeligt område tæt ved floden Ribeira dos Socorridos.

  Myndighederne på Madeira bekræftede senere at der var tale om de to danskere.

  Se også indslag om den tragiske hændelse på Madeira på DR-nyhederne torsdag aften.

  Update 6. januar 2012
  Efter bjergningen af de afdøde, mener myndighederne på Madeira at den ene kvinde døde under forsøg på at redde den anden. De to ældre, rutinerede vandrede havde tilsyneladende, muligvis ved en fejl, bevæget sig ind i et meget naturskønt, men også farligt område omkring Nonnernes Dal. Se mere i artikel på Jyllandsposten.

  Ifølge BT's kilder har de to danskere passeret en tydelig afspærring af en smal sti langt oppe i højderne. Der er ingen grund til at tro at de har været ofre for en forbrydelse, da begge havde værdigenstande og penge på sig, da de blev fundet.

  Sean
  Portugalnyt