Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAlgarve - aktiviteter / attraktioner februar-marts 2013

Sidste indlæg 29-01-2013 17:20 af campingole. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 29-01-2013 17:20

  • campingole
  • Top 25 Bidragsyder
  • Albufeira - og Bornholm
  • Aktiv siden:
   02-12-2009
  • Indlæg 20

  Algarve - aktiviteter / attraktioner februar-marts 2013

  De næste mange dage ser det ud til at vejret her sydpå bliver solrigt - og temperaturen kommer et stykke over de 20C i skyggen. Hvis man som lokal eller turist alligevel skal have lidt kulør på kinden, er der flere aktiviteter som løber af stabelen her i Algarve de næste uger.

  31/01-02/02 er der Chokolade Festival i Loulé. Foregår i og omkring markedet ”Mercado Municipal de Loulé” midt i byen.
  Link >>

  09,10 & 12/02 afholdes et af de største og måske mest imponerende portugisiske karneval. Det foregår over 3 dage på boulevarden midt i Loulé centrum kl. 15-18 (mener jeg). Til lejligheden har de aflukket hele paradeområdet, da der skal betales entré – 2€/person. Hovedindgang er tæt ved markedet ”Mercado Municipal de Loulé” midt i byen.
  Link >>

  15-19/02 afholdes det 38. Volta ao Algarve, cykelløbet - Algarve ”rundt”. Et af sæsonens første store etape-cykelløb, hvor de kendte cykelhold deltager, bl. a. som forberedelse til de større klassiske løb. Både enkeltstart, landevejsløb og ”bjergetapper”. Normalt deltagelse af danske hold samt hold med mange kendte cykelstjerner.
  Link >>

  06-13/03 Algarve Cup 2013. Om solen skinner til den tid er ikke til at spå om – men ofte er det godt vejr når ”Algarve Cup” i kvindefodbold for landshold afholdes. Der spilles stort set overalt på Algarvekysten. De fleste lande som ofte er med til OL, WM og EM benytter turneringen som optakt til kvalifikation til en af de store turneringer. Foruden 2 A-puljer er der en B-pulje hvor Portugals kvinder deltager mod 3 inviterede landshold som træningsturnering. DBU har en hjemmeside for A-puljerne – men hold også øje med turneringen hos Tv-stationen ZDF som er (stor)sponser. Alt efter hvordan det tyske hold klare sig – og hvad der ellers hænder på Tv-fronten, kan ZDF ændre både på tid og sted i turneringsplanen J så det passer med ”primetime” - eller ej..! Overraskende mange tilskuer, da specielt en del turister fra Tyskland, Sverige, Norge ser kampene. Også et særsyn at se en hel flåde af autocampere holde ude på p-pladsen til hver kamp. Entre har hidtil været gratis.
  Algarve Cup DBU – Link >>

  Algarve Cup “Futebol Feminino em Portugal”
  Link >>

  God fornøjelse – måske ses vi... ;-)