Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkNyt portugisisk tiltag: salgsautomater med fiskekonserves

Sidste indlæg 28-12-2015 11:32 af Cathrine Elmose. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 28-12-2015 11:32

  Nyt portugisisk tiltag: salgsautomater med fiskekonserves

  Loja das Conservas i Lissabon, er en butik, hvis hovedprodukt er gourmet fisk på dåse. Butikken er meget populær - både blandt portugiserne, men også blandt turister. Butikken har, som de første i verden, lavet en salgsautomat, hvorfra man kan købe de populære, farverige dåser med fisk.

  Læs mere om Lojas das Conservas i Lissabon

  Den første salgsautomat er stillet op i flagskibsbutikken Lojas das Conservas. Lige nu er der kun en butik og en salgsautomat, men det er planen at der skal åbne endnu en butik i Lissabon. Målet med salgsautomaten er, at tilbyde sunde og billige alternativer til måltider og snacks i forretningsmiljøer med over 300 ansatte.

  I maskinen kan man købe alt fra de traditionelle dåsetun og dåsesardiner - tilberedt på forskellige måder - til andre typer fisk som torsk, makrel, fyldte blæksprutter, muslinger og ål, samt forskellige typer sandwiches (lavet i samarbejde med Pão do Rogil). Man kan også købe bestik og servietter i automaten. Priserne varierer fra €1 til €3 - hvilket svarer til mellem 7,5 og 22 kroner.

  Foruden ekspansioner i Portugal, har Loja das Conservas også fået fodfæste i det øvrige Europa, med små shops i Paris - beliggende i delikatessen ’Causses’, samt i Wien og Warszawa.