Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkPå jagt efter Portugals vilde natur

Sidste indlæg 18-03-2016 17:32 af Fernando C. Kvistgaard. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 18-03-2016 17:32

  På jagt efter Portugals vilde natur

  Portugal har ikke kun dejlige strande, spændende byer spækket med liv, kultur og historie, og af gamle borge, kirke og kloster.

  Takket være sin geografiske placering i det sydlige Europa, tæt ved Afrika og med sine 1.230 km lange kyster vendt mod Atlanten, hvor sandstrande veksler med høje klipper, Portugal er, som poeten Tomás Ribeiro (1831-1901) skrev: "Europas prydhave ved havets bred beplantet".
      
  De fleste kender eller har hørt snak om Portugal som et land med mildt vejr, hvor man, af gode grunde, kan holde afslappet og billig ferie, på land og ved vandet, næsten hele året rundt, men få kender den rige og forskelligartede natur, som udvikler sig fra de høje bjerge i nord til de i syd næsten flade stepper fulde af rig plante- og dyreliv. Den 46 min. lange video er en hyldest til det Portugal man ikke kender så meget, men som er dér for at blive udforsket og oplevet. Videoen er med engelsk tale, men billeder er i sig selv sigende.

   

  Lusodana