Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkCNN kommenterer Douro området

Sidste indlæg 07-08-2016 14:05 af Fernando C. Kvistgaard. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 07-08-2016 14:05

  CNN kommenterer Douro området

   

  I en artikel fra den 6-8-2016 fortæller CNN at Douro er den mest imponerende vin region i verden, og fremhæver Ribeira og Majestic (2016/08/06). Du kan læse hele artikel på engelsk her.

  CNN fremhævede Douro, herunder selv byen Porto, som regionen ", hvor vandet glimter ligesom flydende guldbarer", og klassificere det som "den mest imponerende vin region i verden. I en artikel offentliggjort på sin hjemmeside, den verdensberømte TV-kæde forklarer, at "Douro krydser det nordlige Portugal, bugtende 200 miles i den forrevne ørken i den spanske grænse til den oldgammel by Porto og Atlanterhavet. Druerne der dyrkes på de stejle banker var med til at skabe den legendariske Portvin i århundreder, og konkluder, at det "kan være den smukkeste vin region i verden", og sikre samtidig at "her er det bedste Portugal har at tilbyde. ".

  Indslaget, der udvælger ni andre steder langs floden Douro som rangere til titlen den "flydende guld", begynder med et besøg til Porto, og fremhæver Café Majestic.

  "Fra det øverste dæk af Dom Luis I broen har Porto en fantastisk bylandskab. Dens hjerte er et arv, som omsluger den urbane centrum af Cais da Ribeira, med sine malede huse, snoede stræder, restauranter, der serverer forskellige lokale delikatesser, kirker der lyser med sine blå fliser på ydersiden og guld indeni; med Bolhão marked, som er en lækkeri med butikker som generationer ikke har ændret".

  Artiklen om Porto konkluderer også, at det er svært at modstå Café Majestic's kanel-toaster, der stammer fra 1920.

  Andre i Danmark har også fået øje på dette skønne vinområde. I Aalborg er der fornylig blevet åbnet en vinbar "Douro Wine Bar & Café", hvor man kan smage de liflige vine og Portvin fra dette område.

  Lusodana